Spinnerz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Spinnerz, Android işletim sistemi üzerinde çalışan, stres çarkı temalı bir tür beceri oyunudur.

Spinnerz, Android telefon ve tabletler üzerinde oynanabilen bir beceri oyunudur.

Dünyayı kasıp kavuran stres çarkı furyası, kaçınılmaz şekilde mobil platformlara da sıçradı. Stres çarklarıyla ilgili hergün onlarca farklı uygulama çıkarken, bunların arasında görece daha başarılı olan Spinnerz da eklendi. Renk renk stres çarklarının bulunduğu bu oyunda asıl amacımız ise çevredeki değerli eşyaları toplayabilmek.

Oyuna girdiğiniz anda karşınıza, stres çarkı diye tabir edilen oyuncaklardan çıkıyor. Her bölümde farklı hale bürünen bu çarkların her birinin bir tarafında da küçük bir yeşil nokta bulunuyor. Oyun boyunca amacımız da bu yeşil noktayı değerli eşyaların üzerine getirerek, onları toplamak. Bunu ne kadar hızlı yaparsanız, o kadar çok puan aldığınız oyun boyunca, onlarca farklı stres çarkı türü görmeniz de mümkün. Biraz oynadıkça kendisine bağlayan bir yapısı da olan Spinnerz'a dair daha fazla bilgi almak için hemen aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz:

Ramazan Tugay Kahraman

Spinnerz

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Spinnerz, iOs işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışan, stres çarkı temalı bir beceri oyunudur.

Spinnerz, iPhone ve iPad üzerinde oynanabilen bir beceri oyunudur. 

Bir anda dünyayı kasıp kavurmaya başlayan stres çarkları, her ne kadar mucidine par akazandırmasa da bakkallarda sahi satılmaya başlandı. Hal böyle olunca bu tmeada oyunların da ortaya çıkması kaçınılmaz oldu. Bunlardan bir tanesi olan Spinnerz da stres çarkı temasıyla birlikte kendine has bir oyun tarzı yaratmayı da başarmış. 

Oyuna girdiğinizde karşınıza farklı boyut ve şekillerde stres çarkları çıkıyor. Her çarkın belirli bir noktasına ise yeşil bir nokta yerleştirilmiş. Dönen çarkı doğru noktalarda durdurarak, para ya da değerli taşları toplaya çalışıyorsunuz. Topladığınız her metaryale karşı kazandığınız puanlar da artıyor ve bir sonraki bölüme geçmeye hak kazanıyorsunuz. Anlatılınca o kadar eğleneceli olmasa da oynayınca bir süre kendisine bağlamayı başaran bu oyuna dair detaylar ise tanıtım videosunda:

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!