Spiraloid

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Spiraloid, çember etrafında hazırlanmış parkuru geçmenizi amaçlayan ve oldukça dikkatli olmanızı gerektiren bir beceri oyunudur.

Günlük hayatta çok fazla dikkatli olabilirsiniz. Fakat Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Spiraloid oyununda bu dikkatiniz bile yeterli değil. Spiraloid oyununda sahip olduğunuz tüm dikkatinizi toplamalı ve bölümleri geçebilmek için sakin oynamalısınız.

Spiraloid oyunu bir çember etrafında ilerlemek üzerine hazırlanmış. Oyunda size bir tane karakter veriliyor ve bu karakterle birlikte tüm bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Standart parkur oyunlarına oranla çok fazla kafa karıştıran Spiraloid, yol üzerinde sizin karşınıza birçok engel çıkarıyor. Spiraloid oyununda zaten zor olan çember şeklindeki bir parkurda ilerlemeniz yetmiyormuş gibi, yol üzerine çıkan engelleri de geçmek zorundasınız.

Spiraloid oyununda bölümlerde bulunan tek sıkıntı gizlenmiş olan engeller de değil. Oyunun zorlu onlarca bölümünün bazılarında yollar beklediğinizden daha erken bitiyor. Bu yüzden biten yolu sizin hemen fark etmeniz ve aşağı düşmeden zıplamanız gerekli. Spiraloid oyununda bulunan tüm engelleri ve biten yol gibi tuzakları sadece zıplayarak geçebilirsiniz. Bu işlemin kolay olduğunu düşünmeyin. Çünkü çok hızlı gittiğiniz bir parkurda engelleri görüp zıplamak hiç kolay olmayacaktır.

Uğur Sağlam

Spiraloid

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
97.9 MB DOSYA BOYUTU

Spiraloidi, birbirinden zorlu bölümleri ile birlikte geçmek için günlerinizi harcayacağınız oldukça zorlu bir mobil oyundur.

Çember şeklinde hazırlanmış bir parkuru geçmeyi hiç denediniz mi? iOS cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Spiraloid, sizi büyük bir aksiyona davet ediyor. Spiraloid oyununda dikkatinizi sınayacak ve yeri geldiğinde sinir krizleri geçireceksiniz.

Spiraloid, geçilmesi için büyük bir dikkat isteyen mobil oyundur. Bu oyunda çember şeklinde hazırlanmış bir parkur içerisinde maceraya atılıyorsunuz. Spiraloid oyunu size bir tane karakter veriyor ve bu karakterle birlikte tüm bölümleri geçmeniz gerekiyor. Yalnız oyunun bölümlerini geçerken dikkatli olmanız lazım. Çünkü oyunun her yeni bölümünde farklı bir tuzak ve engelle karşılaşacaksınız. Spiraloid oyunu sizin dikkatinizi ölçmek için bu engelleri hiç beklemediğiniz anlarda ortaya çıkarıyor. Eğer tuzaklardan kaçabilirseniz o bölümü de geçebilirsiniz. Ama yeteri kadar dikkatli olamayıp yanarsanız oyuna yeniden aşlamak zorunda kalacaksınız.

Renkli grafikleri ve eğlenceli oyun müzikleriyle birlikte Spiraloid oyunu ile birlikte baş döndürücü bir maceraya hazır olun. Akıllı cihazınıza Spiraloid oyununu indirerek hem dikkatinizi arttırabilir hem de boş zamanlarınızda eğlenceli anlar yaşabilirsiniz. Hadi hemen şimdi Spiraloid oyununu indirin ve aksiyona başlayın!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.