Splasheep

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Splasheep, renksizleşen binalara eski renklerini kazandırmak için kızgın ve farklı renklerdeki kuzuları atmanız gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.

Splasheep, Android platformundaki en popüler oyunlardan bir tanesi olan Angry Birds ile benzerlik gösteren fakat amacınızın daha farklı olduğu eğlenceli ve heyecanlı bir Android beceri oyunu.

Bu oyunda domuzlar yerine sinirli kuzuları evlere fırlatıyorsunuz fakat amacınız evleri yıkmak değil, boyamak. Farklı renklerdeki kuzuları evlere fırlatıp evlerin renklerini eski hallerine dönüştürmeniz gerekiyor. Tabi bunun için de kuzuları isabetli fırlatmak lazım.

Gizemli bir şekilde renksizleşen dünyaya renk kazandıracağınız bu oyunu dilediğiniz zaman Andorid telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayarak stres atabilirsiniz. Grafik kalitesi ve oynanış açısından da oldukça iyi olan Splasheep'i hemen ücretsiz indirip mutlaka göz atın.

Barış YANIK

Splasheep

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Splasheep, renklerini yitiren evleri yeniden boyamak için çılgın kuzuları fırlatmanız gereken eğlenceli ve ücretsiz bir iOS beceri oyunu.

Splasheep, hedef vurma konusunda kabiliyetli olanların başarı olma ihtimali yüksek olan hem ücretsiz hem de çok eğlenceli bir iOS beceri oyunu. Angry Birds ile benzerlik gösteren fakat oyundaki amaçlarınıza göre farklı olan Splasheep, saatlerce eğlenebileceğiniz oyunlardan bir tanesi.

Renkli kuzular ile renksiz olan evlere eski renklerini yeniden kazandırmak için kuzuları hedef alarak evlere fırlatmanız gerekiyor. Yetenek isteyen ve oynarken oldukça keyif alacağınız oyunda evlerin renklerinin neden gittiği ise tam bir sır perdesi. Fakat oynadıkça bu sır açığa çıkıyor ve siz de oyuncular olarak keşfedebiliyorsunuz.

Yüzlerce farklı bölümden oluşan oyunda kuzuları doğru evlere nişan alarak tüm evleri eski renklerine döndürebileceğinize eminseniz oyunu hemen iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur