Splyce

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
8.8 MB DOSYA BOYUTU

Splyce uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca müzik dinleyebiliyor ve onları miksleyebiliyorsunuz.

Splyce uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarında faydalanabilecekleri ilginç müzik dinleme ve mixleme uygulamaları arasında yer alıyor. Ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan ve çok kolay kullanılabilen bir arayüze sahip olan uygulama, görsel olarak müziklerinizi yönetmenize olanak tanıyor.

Uygulamanın temel olarak bir kaç farklı işlevi bulunuyor. Bunlardan birincisi, müziklerinizi kolayca dinlemenize olanak tanıması. Çok çeşitli ekolayzır seçenekleri, oynatma listeleri oluşturma kabiliyeti ve kaliteli ses çıkışıyla birlikte Splyce'nin müzik dinleme keyfini bir kaç kat arttırdığını söyleyebilirim.

Lakin onu diğer benzer uygulamalardan farklı kılan şeyler de var. Mobil cihazınızı kullanarak bir DJ haline gelmenize yardımcı olan uygulama, böylelikle hiç zorlanmadan şarkılarınızın BPM'lerini değiştirmenize, iki şarkıyı birbirine mikslemenize ve aynı zamanda çeşitli efektlerden faydalanmanıza izin veriyor. Böylelikle dostlarınızla birlikte keyifli vakit geçirmek istediğinizde en canlı parti ortamlarını müziklerinizle zenginleştirmenizi sağlıyor.

Çalışmak için herhangi bir internet bağlantısı gerektirmeyen uygulama, Android cihazınızın hafızasında kayıtlı olan parçaları sorunsuzca kullanabiliyor. Tema desteğine de sahip olan Splyce, böylece farklı renklerle onu kullanmanıza olanak tanıyor. Tabii ki şarkılar arasında geçişler sağlama, farklı mixleme modları ve uygulama içi satın alma seçenekleriyle kullanılabilen yeni yetenekler de uygulamanın dikkat çeken yanları arasında.

Eğer hem müzik dinlemenize hem de müziklerle miksler yapmanıza yardımcı olacak bir uygulama arayışındaysanız göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

Splyce

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
9.1 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazınızla en eğlenceli şekilde müzik dinlemek, dilerseniz partiler yapmak için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

Splyce uygulaması iOS işletim sistemli iPhone ve iPad cihazlar için hazırlanmış ve oldukça ilginç bir tasarıma sahip müzik dinleme uygulaması. Uygulamayı kullanırken tek yapmanız gereken favori şarkılarınızı seçmek ve oynatmaya basmak. Hem kolay ulaşılır menülere sahip olan hem de renkli bir görüntü sunan uygulama, elbette sadece müzik oynatmaktan çok daha fazlasını sunabiliyor.

Müziklerinize mix yapabilen uygulamada tek yapmanız gereken mix modunu seçmek ve mix zamanını belirlemek. Dilerseniz görsel efektler ve ışıklar sayesinde telefonunuzu bir parti moduna da sokabilirsiniz. Philips Hue Lights ürünü ile uyumlu şekilde çalışabilen uygulama böylece gerçekten ışıklarla dolu partiler yapmak isteyenlere uygun bir yapı sunuyor. Varolan renkler şarkıların ritmlerine göre şekilleniyor ve böylece müzik ile ışıklar otomatik olarak senkronize oluyor.

Hem günlük müzik dinleme ihtiyaçlarınız hem de partiler için kullanışlı olan Splyce uygulaması, spor yaparken de müziğin ritmini takip etmenizi sağlayacak. Dilerseniz işyerinizin ana müzik sistemine de bağlayabilir ve müziklerinizin en iyi şekilde oynatılmasına yardımcı olabilirsiniz. Şarkılar arası geçiş modları ile sanki radyo dinler gibi şarkı dinleyebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması