Squares L

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Squares L, Android telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen ve Tolga Erdoğan tarafından geliştirilen, bütün kareleri ortadan kaldırmaya çalıştığımız bir bulmaca oyunudur.

Squares L, Android platformu üzerinden oynanabilen bir bulmaca oyunudur. 

Türk oyun geliştiricileri gün aşırı yeni oyunlar yayınlamaya devam ediyorlar. Özellikle mobil platformlar için oyun geliştirmenin ve yayınlamanın oldukça kolaylaştığı şu günlerde, karşımıza sürekli yeni oyunlar çıkıyor. Bunlardan bir tanesi olan ve diğerlerinin arasından sıyrılmayı başaran oyun ise Squares L oldu. Tolga Erdoğan tarafından geliştirilen oyun, bulmaca oyunları arasında kendine has oynanışıyla dikkatleri çekiyor.

Squares L'de amacımız bütün karekeri yok etmek. Bölüme başladığımızda yok etmemiz gereken bütün kareler karşımıza çıkıyor. İstediğimiz bir tanesini seçtikten sonra, diğer karelere atlamaya başlıyoruz. Bu atlama sırasında ise L şeklini takip etmemiz gerekiyor. Yani ilk kareyi öyle bir seçmeliyiz ki; ondan sonra yapacağımız bütün seçimler ona uygun olsun. L şeklinde atlaya atlaya, yok edebildiğimiz kadar kare yok etmek, asıl amacımızı teşkil ediyor.

Ramazan Tugay Kahraman

Squares L

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Squares L, iPhone ve iPad için geliştirilmiş ve Tolga Erdoğan tarafından geliştirilmiş, bir tür bulmaca oyunudur ve oyundaki amacımız bütün kareleri tamamlamaktır.

Squares L, iOS platformu üzerinden oynanabilen bir tür bulmaca oyunudur. 

Türk oyun geliştiricileri her geçen gün yeni bir oyun daha yayınlamaya devam ediyorlar. Bunlardan bir tanesi de Tolga Erdoğan tarafından yapılan, iOS ve Android üzerinden oynanabilen Squares L isimli bulmaca oyunu. Squares L, görünüş itibariyle benzeri oyunları andırsa da, oynanış tarafından tamamen farklı ve kendisine has bir tarza sahip. Belirtmeden de geçmeyelim; oyun bir hayli zor.

Squares L'de amacımız en fazla kareyi ortadan kaldırmak. Oyuna ilk başladığımızda bütün karelet karşımıza çıkıyor. Bu kareler arasından istediğimizden başlayabiliyoruz ve karelerden atlaya atlaya bütün hepsini ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Ancak istediğimiz kareye atlama gibi bir durumumuz yok. İlk seçtiğimiz karenin ardından, diğer karelere atlamak için L şeklini takip etmemiz gerekiyor. L şeklini takip ederek, bütün kareleri ortadan kaldırmaya çabalıyoruz.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Game About Squares

    Game About Squares, zihin yoran bölümleriyle öne çıkan bir bulmaca oyunu.
  • Make Squares

    Make Squares oyununda ekranın üst kısmından düşen şekilleri eritmeye çalışın.
  • Push The Squares

    Push The Squares bulmaca türü oyunlar oynamaktan keyif alan kullanıcıların seveceği türden bir oyun.
  • Illusion Squares

    Illusion Squares, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çok keyifli bir resim tabanlı puzzle oyunudur.
  • Snaky Squares

    Snaky Squares, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz yılan oyunu.
  • Revisited L

    Farklı yaratıklar yardımıyla zorlu bulmacalar çözebileceğiniz ilginç bir oyundur.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.