Stair Dismount

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Yüksek bölgelerden ilginç atlayışlarda bulunacağınız eğlenceli bir oyundur.

Farklı tasarımlara sahip ilginç karakterleri çeşitli parkurlarda ilerleterek merdiven tırmandıracağınız ve yüksek bölgelerden efsane atlayışlarda bulunacağınız Stair Dismount, mobil platformda Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafik tasarımı ve etkileyici atlama sahneleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken, sağlam parçalardan tasarlanmış insan görünümlü garip figürleri olabildiğince yüksek bölgelere tırmandırarak farklı şekillerde aşağı itmek ve maksimum hasarı vermek için mücadele etmektir. En ilginç düşme karesini fotoğraflayarak cihazınıza kaydedebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Merdivenlerden tırmanarak tepe noktasından aşağı ittiğiniz karakterin garip şekillerde düşmesini sağlayarak farklı şekiller verebilir ve eğlenceye doyabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve sıra dışı tasarımı ile sıkılmadan oynayacağınız kaliteli bir oyun sizleri bekliyor.

10 milyondan fazla oyun sever tarafından tercih edilen ve oldukça popüler bir oyun olan Stair Dismount, heyecan verici atlayışlar yaparak macera dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Stair Dismount

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
82.6 MB DOSYA BOYUTU

Yüksek bölgelerden ilginç atlayışlarda bulunacağınız eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde bağımlısı olacağınız Stair Dismount, ilginç figürleri olabildiğince yüksekten aşağı iteleyerek farklı şekiller almalarını sağlayacağınız eğlenceli bir oyundur.

Basit ve göz yormayan grafikleri ile zorlanmadan oynayabileceğiniz bu oyunda amaç, sağlam parçalardan tasarlanmış ilginç insan figürlerini yüksek bölgelerden aşağı atarak heyecan dolu anlar yaşamak ve figürlerin garip şekiller almasını sağlamaktır.

Çeşitli merdiven düzeneklerinden ve tırmanma şeritlerinden geçerek en yükseğe ulaşmak için çaba göstermeli ve farklı atlayış modellerini kullanarak insan figürlerini en ilginç şekle girmeleri için çaba göstermelisiniz.

Aşağı attığınız karakterlerin aldığı garip şekilleri dilerseniz resmedebilir ve cihazınıza kaydedebilirsiniz. Ayrıca resimleri arkadaşlarınızla paylaşarak eğlenceli diyaloglar kurabilirsiniz.

Sürükleyici özelliği ve farklı konusu ile sıkılmadan oynayacağınız kaliteli bir oyun sizleri bekliyor.

Milyonlarca oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve gün geçtikçe daha da popüler bir hale gelen Stair Dismount, eğlenceli atlayışlar yaparak heyecan dolu anlar yaşayacağınız benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Mergical

    Ada üzerinde kendi evimizi yapacağız.
  • Million Star

    Uzayın derinliklerinde ilerlemeye çalışacağız.
  • Minion Shooter

    Meyveleri vurmaya çalışacağız.
  • Minion Wire

    Zorlukları tamamlamaya çalışacağız.