Stairs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

Topu dikenlerle dolu platformda zıplatmalısınız.

Stairs, Android platformunda zorluk düzeyi gittikçe yükselen, çıldırtıcı derecede zor oynanış sunan top oyunu. Oyunda puan toplamak için tek yapmanız gereken; topu zıplatmak. Dikenlerle dolu hareketli platformda sürekli zıplayan topu ne kadar süre kontrolünüz altında tutabilirsiniz? Refleksleri ve sabrı ölçen mükemmel bir oyun karşımızda.

Boş zamanlarda, toplu taşımada, bekleme esnasında telefonda açıp oynanabilecek türde, kısa sürekli oynayışta dahi zevk veren bir top zıplatma oyunu Stairs. Telefonunuzda ücretsiz indirip oynayabileceğiniz oyunda basamaklı bir platformda topu ilerletmeye çalışıyorsunuz. Basamakları rahatça çıkamamanız için rastgele dikenler yerleştirilmiş. Bulduğunuz boşluklara çarptırarak yol alıyorsunuz. Beyazla belirtilmiş yerlere dokunursanız ekstra puan alıyorsunuz. Puan aldıkça dikenler, platform hareketlenmeye başlıyor.

Erkan Calp

Stairs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
62.5 MB DOSYA BOYUTU

Gittikçe zorlaşan top oyununda yüksek puan yapmak imkansız.

Stairs, Ketchapp’ın olmasıyla zorluk seviyesini tahmin edeceğinizi düşündüğüm top zıplatma oyunu. Dikenlerle çevrili hareketli bir platformda mümkün olduğunca ileri noktaya gitmeye çalışıyorsunuz. Dikenlere değmeden ilerlemek yeterince zorken bir de onların hemen dibine özellikle konmuş işaretli yerlere basmanız gerekiyor.

Tek dokunuş kontrol sistemine sahip olmasıyla iPhone’da oynamaya daha müsait olduğunu düşündüğüm top oyunu arcade türünde. Oyunda puan toplamak için dikensiz yerlerden gitmeniz yeterli oluyor ancak beyaz noktalara değerseniz ve değerli taşları toplarsanız puanınızı katlıyorsunuz. Oyunun bir sonu yok ve gittikçe zorlaşıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Knife Hit

    Bıçak challenge'a var mısınız?
  • Flippy

    Çivilerle dolu platformda ne kadar koşabilirsiniz?
  • Snake Balls

    Toplar yolun sonuna ulaşmadan patlatmalısınız.
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Slashy Sushi

    Ketchapp'ın yeni oyununda sushi şefi oluyoruz.
  • Ballz Break

    Atari Breakout oyununa Ketchapp yorumu
  • Rotator

    Ketchapp'ın yeni top oyunu reflekslerine güvenen herkese açık!
  • Color Jump

    Ketchapp'ın yeni oyununda oradan oraya zıplıyoruz.