Star Crusade CCG

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Kart savaşlarına dahil olacağız.

İki farklı mobil platformda tamamen ücretsiz olarak yayınlanan Star Crusade CCG, mobil bir kağıt oyunudur. Rengarenk içeriklere sahip olan mobil yapımda oyuncular seçtikleri kartlar ile rakiplerini yenmeye çalışacaklar. 500’den fazla farklı kartın yer aldığı oyunda her kartın içerisinde farklı karakter ve farklı özellikler yer alıyor.

Oldukça kaliteli grafik açılarına sahip olan mobil kağıt oyununda görsel efektler de başarılı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Benzersiz deneyimler yaşayacağımız yapımda kartları birleştirebilecek ve benzersiz yetenekler ile karakterleri güçlendirebileceğiz. Farklı görevlerin de oyunculara sunulduğu yapımda zengin bir içerik bizleri bekliyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Star Crusade CCG

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Kart savaşlarına dahil olacağız.

Zimad imzası ile geliştirilen ve yayınlanan Star Crusade CCG ücretsiz bir mobil kağıt oyunudur. Android ve İOS platformunda ücretsiz olarak oyunculara sunulan Star Crusade CCG ile dünyanın dört bir yanından oyuncular ile karşı karşıya gelecek ve onları yenmeye çalışacağız.

Gerçek zamanlı PvP savaşlarına dahil olacağımıza yapımda 400’den fazla farklı kart karşımıza çıkacak. Oyuncular bu kartları birleştirebilecek ve daha güçlü kartlar ortaya çıkarabilecekler. Zengin ve renkli içeriklerin yer aldığı yapımda oyuncular benzersiz yetenekler keşfedebilecek

 ve kartlarına bu yetenekleri dahil edebilecekler. Oyun içerisinde yer alan kartlarda farklı karakterler yer alacak. Bu karakterlerin de kendilerine özgü yetenekleri olacak. Doğru kartları seçerek hamleler yapacak ve karşımıza çıkan rakibimize yenilgiyi tattırmaya çalışacağız.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shadowverse CCG

    Yüzlerce farklı savaş kahramanından dilediğinizi seçerek rakiplerinizle birebir mücadele edeceğiniz eşsiz bir kağıt oyunudur.
  • Star Pirates Infinity

    Star Pirates Infinity CCG, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.
  • Valkyrie Crusade

    Valkyrie Crusade, Android işletim sistemine sahip tabletlerinizv ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.
  • Descarte

    5 kart ile rakiplerimizi yenmeye çalışacağız.
  • Million Star

    Uzayın derinliklerinde ilerlemeye çalışacağız.
  • Indian Cooking Star

    Mobil platformda restoran işleteceğiz.
  • Skip-Bo

    Gerçek zamanlı olarak kart desteleri oluşturmaya çalışacağız.
  • Escoba del 15

    Gerçek zamanlı kart oyunu oynayacağız.