Star Jolt

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

80’ler temalı grafik açılarında uzaydaki çöpleri toplayacağız.

Beardybird tarafından geliştirilen oyunlar arasında yer alan Star Jolt 80’ler temalı bir arcade oyunu olarak piyasaya çıktı.

İki farklı mobil sürüm ile oyuncuların beğenisine sunulan Star Jolt’da oyuncular belirtilen yörünge içerisinde jetleri ile uçmaya çalışacaklar.

Küresel olarak rekabeti tetiklemek için liderlik tablosunun yer aldığı oyunda sınırlı bir içerik yapısı ve Retro grafik açıları yer alıyor.

Uzayın derinliklerine gidecek olan oyuncular en yüksek skorlara ulaşmaya çalışacaklar. Hem uçaklarını hem de kendilerini geliştirme fırsatı bulacak olan oyuncular gezegenlerin etrafındaki çöpleri de toplayacak ve görevleri tamamlamış olacaklar.

Play Store üzerinde 4.3 gibi bir inceleme puanına sahip olan yapım, 10 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor.

Doğukan Çağlakpınar

Star Jolt

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
174.8 MB DOSYA BOYUTU

80’ler temalı grafik açılarında uzaydaki çöpleri toplayacağız.

En yeni güncellemesini Mayıs 2020’de alan Star Jolt günümüzde 10 binden fazla oyuncu tarafından Android ve iOS platformlarında oynanmaya devam ediliyor.

Oynaması ücretsiz olarak oyunculara sunulan Star Jolt 80’ler temalı yapısı ile oyunculara Retro tarzında grafik açıları sunuyor.

Uzayın derinliklerine gidecek olan oyuncular gezegenlerin etrafındaki çöp kalıntılarını toplayacak, belirtilen yörünge etrafında ilerleyerek görevleri başarmaya çalışacaklar.

İnternet bağlantısı olmadan oynanabilecek olan yapım aldığı güncellemeler ile uzay evrenini biraz daha genişletmeye devam ederken günümüzde 10 binden fazla oyuncu tarafından oynanmayı da başarıyor.

Arcade oyunları arasına katıldığı günden bu yana henüz beklenen çıkışı yapamayan oyun, 4.3 gibi bir inceleme puanına ev sahipliği yapıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Million Star

    Uzayın derinliklerinde ilerlemeye çalışacağız.
  • Star Force

    Uzay savaşlarına dalacağız.
  • Indian Cooking Star

    Mobil platformda restoran işleteceğiz.
  • Star Crusade CCG

    Kart savaşlarına dahil olacağız.
  • All Star Quarterback 19

    Amerikan futbolu maçlarına katılacağız.
  • New Star Cricket

    Kriket sporu üzerine eşsiz bir kariyer yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Parchisi STAR Online

    Gerçek zamanlı olarak masa oyunları oynayacağız.
  • Rocket Star

    Kendi fabrikanızda çalışarak eşsiz uzay araçları yapacağınız eğlenceli bir oyundur.