STAR OCEAN: ANAMNESIS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Görselleriyle etkileyici bilim kurgu ARPG oyunu

STAR OCEAN: ANAMNESIS, Square Enix’in bilim kurgu temalı aksiyon rpg oyunu. Galaksiler arası kahramanlar ekibine komuta eden bir kaptanın yerine geçtiğiniz oyunda eve dönme mücadelesi veriyorsunuz. Sürpriz bir saldırı sonucunda uzayın bilinmez noktalarına sürüklenen ekibinizle birlikte bir yandan hayatta kalma mücadelesi verirken, bir yandan da bulunduğunuz yerden kurtulmanın yollarını arıyorsunuz.

Square Enix tarafından geliştirilen bilim kurgu temalı arpg oyunu STAR OCEAN: ANAMNESIS, yeni nesil grafikleri ve özel efektleriyle dikkat çekiyor. Oyunda Pangalactic Federation uzay gemisi GFSS-3214F’nin kaptanı olarak bulunuyorsunuz. Beklenmedik bir saldırıyla uzayın dışına sürükleniyorsunuz. Farklı zaman dilimlerinden kahramanları çağırma yeteneğine sahip gizemli bir kadından yardım alıyorsunuz ve eve dönüş yolları arıyorsunuz. Bu yer elbette tehlikelerle dolu. Aralarında saldırganlar, savunucular, şifacılar, keskin nişancıların da bulunduğu bir ekip kurup savaşıyorsunuz. Her karakterin kendine has aktif ve pasif yeteneği var.

Erkan Calp

STAR OCEAN: ANAMNESIS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
79.7 MB DOSYA BOYUTU

Square Enix, harika bir bilim kurgu ARPG oyun ile karşımızda.

STAR OCEAN: ANAMNESIS, Square Enix tarafından geliştirilen uzay temalı aksiyon - rol yapma oyunu. Galaksiler arası kahramanlara önderlik eden bir kaptanın yerine geçtiğiniz oyunda gerçek zamanlı savaşlara giriyorsunuz. Hızlı tempolu mücadelelerle dolu, etkileyici üç boyutlu grafikler sunan harika bir bilim kurgu oyunu bizlerle.

Square Enix, mobil platformda da kaliteli yapımları bizlerle buluşturmaya devam ediyor. Bilim kurgu severlerin ilgisini çekeceğini düşündüğüm STAR OCEAN: ANAMNESIS adını taşıyan oyun, yeni nesil grafikleriyle dikkat çekiyor. iOS platformunda da ilginç şekilde ücretsiz indirilebilir olan yapımda Pangalactic Federation uzay gemisinin kaptanı rolünü üstleniyorsunuz. Uzay geminiz sürpriz bir saldırıya uğruyor ve uzayın dışına sürükleniyorsunuz. Bu noktada galaksiler arasında kahraman çağırma yeteneği olan gizemli bir kadın tarafından kurtarılıyorsunuz. Bir yandan eve dönmenin yollarını ararken diğer yandan hayatta kalmak için bir ekip kurmanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Warfare: Edge

    Ajanlarla gezegeni istila eden kötü güçlere karşı savaşın.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg
  • SHIN MEGAMI TENSEI Liberation Dx 2

    Japonya'nın 1 numaralı rol yapma oyunu artık İngilizce!
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu
  • Legends Knight RPG

    Eğlenceli ve zevkli bir rol yapma oyunu
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu