Star Pirates Infinity

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Star Pirates Infinity CCG, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.

Star Pirates Infinity CCG, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Stratejik taktikler geliştirmeniz gereken oyunda savaşın kontrolünü elinize almaya çalışıyorsunuz.

Basit ve çekici bir oynanışa sahip olan oyun, derin galaksilerde yıldız korsanlarıyla mücadele ettiğiniz bir kurgu ile karşımıza çıkıyor. Birbirinden güçlü kartların yer aldığı oyunda benzersiz mücadelelere girişiyorsunuz. Efsanevi bir hikayeye sahip olan oyunda bir türlü dinmek bilmeyen savaşlarda rol alıyorsunuz. Kart koleksiyonunuzu geliştirerek daha güçlü bir hale gelebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmalısınız. Hamlelerinizi düşünerek yapmalı ve kartlarınızı kaybetmemelisiniz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Oyun kartlarla oynanan bir oyun olduğu için fazla aksiyon sahneleri yer almıyor. Bu nedenle kart oyunu sevenlerin bu oyunu oynamaları daha iyi olabilir.

Star Pirates Infinity CCG oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Star Pirates Infinity

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
333 MB DOSYA BOYUTU

Star Pirates Infinity CCG, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.

Star Pirates Infinity CCG, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur. Birbirinden güçlü kartların yer aldığı oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyor ve zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde geçirmek için tercih edebileceğiniz bir oyun olan Star Pirates Infinity CCG, onlarca farklı karta sahip olan bir oyundur. Oyunda birbirinden güçlü kahramanlar yer alıyor. Kart koleksiyonunuzu geliştirerek daha güçlü bir hale geldiğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz oyunda efsanevi bir hikaye yer alıyor. Benzersiz mücadelelerin yer aldığı oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda bağımlılık da yaşayabiliyorsunuz. Uzayın derinliklerinde geçen oyunda yıldız korsanlarıyla mücadele ediyor ve galip gelmeye çalışıyorsunuz. Son derece eğlenceli bir oyun olarak nitelendirebileceğim Star Pirates Infinity CCG oyununu mutlaka denemelisiniz.

Star Pirates Infinity CCG oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Wars Force Collection

    Star Wars Force Collection ile Star Wars filmlerinde geçen büyük olaylara tanık olabiliyoruz
  • Star Trek Adversaries

    Harika deneyim sunan bir 3 boyutlu kart oyunu
  • Star Wars: Assault Team

    Star Wars: Assault Team eğlenceli bir taktiksel savaş oyunudur
  • Star Crusade CCG

    Kart savaşlarına dahil olacağız.
  • Star Quest

    Bilim kurgu temalı kart savaş oyunu
  • Banker: Star of Las Vegas

    Banker: Star of Las Vegas ile Android cihazlarınızda Poker keyfi yaşayın, arkadaşlarınızla takım kurun ve bankacıya karşı mücadele edin!
  • Assassin's Creed Pirates APK

    Assassin's Creed Pirates, deniz savaşlarına odaklanan korsan oyunudur. Assassin's Creed Pirates APK olarak Android telefonlara indirilebilir.
  • Pirates of Everseas

    Pirates of Everseas, hem karada hem de denizde üstünlük kurmanız gereken bir korsancılık oyunu.