Star Rider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Star Rider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Star Rider basit bir şekilde oynayabileceğiniz ve heyecan dolu bir oynanış sunan bir mobil sonsuz koşu oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Star Rider'da uzayın derinliklerinde geçen bir maceraya atılıyoruz. Oyunda küçük bir uzay gemisini yönetmekteyiz. Temel amacımız ise evimize geri dönebilmek için gezegenler arasında hızlı bir şekilde yolculuk etmek. Fakat bu yolculuk sandığımız kadar kolay olmuyor; çünkü uzay korsanları tarafından kuşatılıyoruz, bunun yanında uzayın ortasındaki bir asteroid yağmuruna da tutuluyoruz. Bütün bu engellerle baş etmek için ise reflekslerimizi kullanmamız gerekiyor.

Star Rider'de uzay gemimiz sürekli ilerlerken onu sağa veya sola yönlendirmemiz gerekiyor. Biz ilerlerken karşımıza asteroidler çıkıyor ve uzay korsanları bize ateş ediyor. Düşman füzelerinden ve uzay taşlarından kaçabilmek için reflekslerimizi kullanmamız ve doğru zamanlamayla hareket etmemiz gerekiyor. Uzay gemimiz sürekli ilerlerken bir yandan da ateş ediyor, eğer düşman füzelerini vurursak füzeler altın düşürüyor. Düşen altınları topladığımızda yeni uzay emilerinin ve silah geliştirme seçenekerinin kilidini açabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Star Rider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Star Rider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Star Rider kolay kontrolleri heyecan dolu bir oynanışla birleştiren basit ve eğlenceli bir mobil sonsuz koşu oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Star Rider'da farklı gezegenler arasında yolculuk etmeye çalışan bir uzay gemisini yönetiyoruz. Uzay her ne kadar ıssız bir yer gibi görünse de karşımıza uzay taşı yapmurları çıkıyor ve uzay korsanları bize saldırarak yok etmeye çalışıyor. Bütün bu tehditlerden kurtulabilmek için ise reflekslerimizi kullanmamız gerekiyor.

Star Rider'da temel amacımız uzay gemimiz sürekli ilerlerken karşımıza çıkan uzay taşlarından kaçmak ve bize doğru gelen düşman füzelerinden kurtulmak. Uzay taşlarını sağa veya sola kayarak atlatabiliyoruz, füzeleri ise dilersek ateş ederek yok edebiliyor, dilersen uzay taşları gibi onlardan kaçabiliyoruz. Oyunda ne kadar uzun süre ilerlersek o kadar yüksek puan kazanmaktayız. Biz altın topladıkça yeni uzay gemilerini açabiliyoruz ve güçlü bölüm sonu canavarlarıyla savaşabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swing Rider

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Scribble Rider

    Doğru tekerleği çiz ve oyunu birincilikle bitir.
  • Fury Rider

    Eğlenceli bir motor yarışı
  • Chicken Rider

    Hayvanları özgürlüğüne kavuşturun.
  • Rune Rider

    Rakiplerinize karşı birebir kılıç savaşları yapabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Traffic Rider APK

    Traffic Rider APK, android platformda oynayabileceğiniz popüler motosiklet yarışı oyunu.
  • LEGO Star Wars: Microfighters

    LEGO Star Wars Microfighters, aksiyon dozu yüksek bir Star Wars oyunu.
  • Moto Rider APK

    Keyifli motosiklet yarışları yapabileceğiniz Moto Rider APK'da, farklı pistlerde diğer oyunculara karşı mücadele verebilirsiniz.