Star Wars: Force Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
246 TOPLAM İNDİRME

Star Wars: Force Arena oyununda Yıldız Savaşları karakterlerinden oluşan takımınızla online savaşlara katılıyorsunuz.

Star Wars: Force Arena, Yıldız Savaşları karakterlerinden oluşan takımımızı kurup online savaşlara katıldığımız sürükleyici bir mobil oyun. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan bilim kurgu temalı strateji oyununda gerçek zamanlı olarak 1’e 1 veya 2’ye 2 savaşlar düzenleniyor. Herkes tek bir amaç için savaşıyor: Galaksinin hakimi olmak.

Detaylı karakter ve çevre modellemelerinin göze çarptığı Yıldız Savaşları oyununda başlangıçta karakterleri nasıl kontrol edeceğimizi öğreniyoruz. Hedefe yönelme, düşman askerleriyle karşılaşma, düşman üssüne saldırma, destek birliği çağırma gibi oyunun temellerini gösteren öğretici bölümünü bir süre oynadıktan sonra galaksinin en güçlüsü olmaya çalışan bir toplulukla karşı karşıya kalıyoruz.

Türkçe dil desteği sunmadığından oyunun zevkini tümüyle tattırmayan Yıldız Savaşları oyununda isyancılar ve imparatorluk birliğimizi kurmak için mücadele veriyoruz. Ödüller, özel karakterler, bonus eşyalar mücadelemiz sonunda elde ettiklerimiz arasında.

Erkan Calp

Star Wars: Force Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Star Wars: Force Arena, Yıldız Savaşları karakterlerini bir araya toplayan online savaş - strateji oyunu.

Star Wars: Force Arena, Yıldız Savaşları filmlerinden tanıdığımız karakterlerden oluşan takımımızı kurup online savaşlara katılmamızı isteyen kaliteli bir yapım. Gerek görsellik, gerek oynanış, gerekse de içerik tarafında kalitesini gösteren online strateji oyununda her zafer sonucunda en iyiler listesine girmeye bir adım daha yaklaşıyor, yeni karakterlerin kilidini açıyor, ödüller kazanıyoruz.

Yıldız Savaşları filmlerini takip edenlerin daha fazla keyif alarak oynayacağı aşikar olan oyun iOS platformuna da ücretsiz çıkmasıyla sevindiriyor. iPhone Plus ve iPad’de oynanması gerektiğini düşündüğüm oyunda savaşlar 1’e 1 veya 2’ye 2 düzenleniyor. Dünya genelinde tüm oyuncular tek bir amaç uğruna mücadele ediyor: Galaksinin hakimi olmak.

İsyancılar ve imparatorluk olmak üzere iki tarafta bulunabildiğimiz oyunda ilk etapta Yıldız Savaşları karakterlerini nasıl yöneteceğimiz, silahımızı nasıl kullanacağımız, nasıl destek çağırabileceğimiz, kartları nasıl kullanacağımız gibi temel şeyleri öğreniyoruz. Biraz sıkıcı geçen bu bölümden sonra asıl heyecan başlıyor. Gerçek oyuncularla yüz yüze geldiğimizde stratejinin önemini anlamaya başlıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Wars Force Collection

    Star Wars Force Collection ile Star Wars filmlerinde geçen büyük olaylara tanık olabiliyoruz
  • LEGO Star Wars: Microfighters

    LEGO Star Wars Microfighters, aksiyon dozu yüksek bir Star Wars oyunu.
  • Star Wars Rebels: Recon

    Star Wars Rebels: Recon, Star Wars evreninde geçen bir aksiyon oyunudur
  • Star Wars: Tiny Death Star

    Star Wars: Tiny Death Star, oynaması oldukça eğlenceki ve Tiny Tower'a benzer olarak farklı bir tema ile hazırlanan Android oyunudur.
  • Star Wars: Assault Team

    Star Wars: Assault Team eğlenceli bir taktiksel savaş oyunudur
  • Star Wars: Commander

    Star Wars: Commander, evrenin en uzak galaksilerinde kendi üssünüzü kurup, savaştığınız aksiyon-strateji oyunudur.
  • Star Wars: Rivals

    Star Wars: Rivals, Disney'in Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir Yıldız Savaşları oyunu.
  • LEGO Star Wars

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.