Star Wars: Imperial Assault

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Taktiksel tabanlı bir masa oyunu

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir masa oyunu olan Star Wars: Imperial Assault, adından da anlaşılacağı gibi Star Wars hikayesini baz alıyor. Oyunda zorlu çöl topraklarında mücadele ediyor ve rakiplerinizi alt etmeye çalışıyorsunuz.

Taktiksel tabanlı bir mobil oyun olan Star Wars: Imperial Assault, Galaktik İmparatorluğu çökertmeye çalıştığınız bir oyundur. Oyunda gelişmiş stratejik taktiklerle askerlerinizi yerleştiriyor ve düşmanlarınıza meydan okuyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyund aynı zamanda dünyanın dört bir yanındaki oyunculara da meydan okuyabiliyorsunuz. Nefes kesen sahneleri ve heyecan verici kurgusuyla da dikkat çeken oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Zorlukları aşıp galibiyete ulaşmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Oyun heyecanlı olmasının yanı sıra masa oyunu olduğu için aksiyon arayanları hayal kırıklığına uğratabilir diyebilirim. Diğer oyunlara nazaran daha sakin bir atmosferde oynanan oyunda yine de heyecan üst seviye. Heyecan verici saldırıların yer aldığı Star Wars: Imperial Assault oyununu sakın kaçırmayın.

Star Wars: Imperial Assault oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Star Wars: Imperial Assault

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
148 MB DOSYA BOYUTU

Taktiksel tabanlı bir masa oyunu

Masa oyunu kurgusuyla karşımıza çıkan Star Wars: Imperial Assault, birbirinden heyecanlı mücadelelere sahne oluyor. iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda karakterlerinizi kullanarak harika taktikler geliştiriyor ve rakiplerinizi alt etmeye çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz eşsiz bir mobil oyun olan Star Wars: Imperial Assault, gelişmiş stratejik taktikler geliştirerek düşmanlarınızın üstesinden gelmeniz gereken bir oyundur. Oyunda galaktik imparatorluğuyla kıyasıya mücadele ediyor ve dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz oyunda ne yazıkki bol aksiyonlu sahneler bulunmuyor. Masa oyunu olduğundan dolayı daha durgun ilerleyen oyunda yine de heyecanlı sahneler yer alıyor. Nefes kesen sahneleri ve heyecan verici kurgusuyla da dikkat çeken oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Zorlukları aşıp galibiyete ulaşmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Star Wars: Imperial Assault oyununu sakın kaçırmayın.

Star Wars: Imperial Assault oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Wars: Assault Team

    Star Wars: Assault Team eğlenceli bir taktiksel savaş oyunudur
  • Star Wars: Commander

    Star Wars: Commander, evrenin en uzak galaksilerinde kendi üssünüzü kurup, savaştığınız aksiyon-strateji oyunudur.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Star Wars: Galactic Defense

    Star Wars: Galactic Defense ile boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirebilirsiniz
  • Angry Birds Star Wars 2

    Android cihazlar için yayınlanan Angry Birds: Star Wars 2 ile maceraya kaldığımız yerden devam ediyoruz.
  • Three Kingdoms: Hero Wars

    Fantastik bir dünyaya sahip olan Three Kingdoms: Hero Wars lansmana çıkmaya hazırlanıyor.
  • Bid Wars Pawn Empire APK

    Bid Wars Pawn Empire APK, açık artırmaya dayanan mobil strateji oyunu. İş simülatörü oyunları sevenlere de tavsiye ederiz.
  • Duel - Puzzle Wars PvP

    PvP bulmaca savaşları