Star Wars: Rivals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
178 TOPLAM İNDİRME

Star Wars: Rivals, Disney'in Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir Yıldız Savaşları oyunu.

Star Wars: Rivals, Yıldız Savaşları karakterleriyle gerçek zamanlı çarpışmalara girdiğimiz aksiyon yüklü ilk shooter oyunu. Disney’in Android platformuna ücretsiz çıkardığı oyunda Jedi, Wookiee, Sith ve daha pek çok ikonik Star Wars karakteriyle PvP savaşıyor veya uzun soluklu macera modunun keyfini sürüyoruz.

Disney tarafından geliştirilen yeni Star Wars oyununu öncekilerden ayıran nokta; strateji odaklı olmaması. Favori karakterimizi alıp doğrudan çarpışıyoruz. Karakter tarafında Star Wars film ve oyunlarında gördüğümüz tüm karakterleriyle karakteristik özellikleri ve silahlarıyla yer alırken, mekan tarafında Empire Strikes Back ve The Force Awakens gibi bilindik Star Wars evrenleri olduğu gibi aktarılmış.

Oynanış tarafında da iki farklı mod yer alıyor. Diğer oyuncularla gerçek zamanlı olarak savaştığımız, üç karakterle değişmeli oynamamıza izin verilen, düşmanları bitirdiğimizde puan ve ödül kazanmanın yanı sıra karakterleri açtığımız PvP Arena, bizi doğrudan aksiyonun içine sürüklüyor. Macera Modunda ise görev odaklı senaryolarla savaşın içine sürükleniyoruz. Bu modda Luke Skywalker, Darth Vader, Han Solo, Boba Fett, Finn ve Captain Phasma gibi ikonik kötülerle yüz yüze geliyoruz.

Erkan Calp

Star Wars: Rivals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Star Wars: Rivals, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilen Yıldız Savaşları oyunu.

Star Wars: Rivals, Disney’in aksiyon tarafı ağır basan Yıldız Savaşları oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de oynanabilen yeni Star Wars oyununda filmlerden tanıdığımız ikonik Star Wars karakterlerini alıp Star Wars Evreninde PvP savaşlara giriyoruz. Online modun yanı sıra görev odaklı senaryolar üzerine kurulmuş Macera Modu sunuluyor.

iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan action shooter türünde hazırlanmış ilk Star Wars oyunu Star Wars: Rivals’da hem karakterler hem kullandıkları silahlar hem de evren filmlerdekinin aynısı. Jedi, Wookiee, Sith ve daha birçok kendilerine özgü yeteneklere sahip olan ve oynanış tarzınıza göre geliştirebildiğiniz ikonik Star Wars karakterleri olarak savaşıyoruz. Luke Skywalker, Darth Vader, Han Solo, Boba Fett, Finn gibi kötü safta bulunan karakterlerle yüz yüze geliyoruz. Karakterlerin kullandıkları silahları da başarılı buldum. Chewbacca’nın yaylı silahı, Han Solo’nun DL-44 tabancası, Boba Fett’in karabina tüfeği ve daha saymakla bitmeyecek özelleştirilebilir silah yer almakta.

PvP gerçek zamanlı savaşlar, Campaign modu, günlük meydan okumalarla dopdolu içerik sunan Star Wars: Rivals’ı Yıldız Savaşları hayranıysanız kesinlikle oynamalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO Star Wars: Microfighters

    LEGO Star Wars Microfighters, aksiyon dozu yüksek bir Star Wars oyunu.
  • Star Wars Rebels: Recon

    Star Wars Rebels: Recon, Star Wars evreninde geçen bir aksiyon oyunudur
  • Star Wars: Tiny Death Star

    Star Wars: Tiny Death Star, oynaması oldukça eğlenceki ve Tiny Tower'a benzer olarak farklı bir tema ile hazırlanan Android oyunudur.
  • Star Wars: Assault Team

    Star Wars: Assault Team eğlenceli bir taktiksel savaş oyunudur
  • Star Wars: Commander

    Star Wars: Commander, evrenin en uzak galaksilerinde kendi üssünüzü kurup, savaştığınız aksiyon-strateji oyunudur.
  • Star Wars: Force Arena

    Star Wars: Force Arena oyununda Yıldız Savaşları karakterlerinden oluşan takımınızla online savaşlara katılıyorsunuz.
  • LEGO Star Wars

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • LEGO Star Wars Yoda

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.