STARCHEAP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

STARCHEAP, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay macerası oyunu.

STARCHEAP, hikaye üzerine kurulmuş uzay macerası oyunu ve Android platformunda ücretsiz olarak yerini almış durumda. Telefon ve tabletinizde uzay temalı oyunlar oynamayı seviyorsanız renkli görselleriyle eminim ki sizi içerisine çekecektir.

Farklı gezegenlerde geçen 40’dan fazla bölümün bulunduğu oyunda bozulan uyduyu tamir etmeleri için uzaya gönderilmiş maymunları korumaya çalışıyoruz. Maymunları uzaylılar, lazerler ve asteroitlerden korumak için çok ilginç bir yol izliyoruz. Ucuna mıknatıs bağladığımız halatı maymunlara fırlatıyoruz ve uzay gemimize hızlıca çekiyoruz.

Maymunları kurtarırken olabildiğince hızlı olmamız gerekiyor. Maymunların yerini iyice saptadıktan sonra nokta atışıyla hızlıca gemimize çekmemiz, bunu yaparken de engellerden kaçındırmamız gerekiyor. Oyunda ilerledikçe kurtarmamız gereken maymunların sayısı da artıyor. Görevimizi ne kadar kısa sürede tamamlarsak o kadar fazla yıldız kazanıyor ve topladığımız bu yıldızlarla da diğer gezegenlerin kilidini açıyoruz.

Erkan Calp

STARCHEAP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

STARCHEAP, uzaya özel görev için gönderilmiş maymunları korumaya çalıştığınız bir iOS oyunu.

STARCHEAP, uzayda geçen mobil oyunlara ilginiz varsa sizi uzun süre ekran başına kilitleyecek bir yapım. iOS platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkan oyunda 48 bölüm boyunca uzaya özel bir görev için gönderilen maymunları tehlikelerden korumaya çalışıyoruz.

Oyunda amacımız uyduyu tamir etmekle görevlendirilmiş maymunları gezegenin tehlikelerinden korumak ve uzay gemimize alıp götürmek. Tabii ki bu amacımıza ulaşmamızı engelleyen onlarca unsur var. Uzaylılar, lazerler, gökcisimler gibi onlarca tehlikeli engelden maymunları korumamız gerekiyor.

Bölüm bölüm ilerlediğimiz oyunda maymunları koruma altına almak için hızlıca uzay gemimize çekmemiz gerekiyor. Maymunları almak için ucunda mıknatıs olan halattan başka bir şeyimiz yok. Doğru zamanda doğru yöne halatımızı atarak maymunları çekiyoruz. Bunu yaparken son derece hızlı olmamız gerek. Maymunlar görüş mesafemizden çıktıkları an sil baştan başlıyoruz.

Erkan Calp

STARCHEAP

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

STARCHEAP oyununda özel görev için uzaya gönderilen maymunları tehlikelerden uzak tutmaya çalışıyorsunuz.

STARCHEAP, Windows Phone telefonunuzda bitirine kadar hiç ücret ödemeden keyifle oynayacağınız bir uzay macerası oyunu. Uzaya uydu tamiri için gönderilen maymunları korumakla görevli bir astronotun yerine geçtiğiniz oyunda 48 bölüm boyunca maymunları uzaylı, lazer, gökcisim gibi engellerden korumaya çalışıyorsunuz.

Görevleri başarıyla tamamlamak için tek yapmanız gereken ucuna mıknatıs bağladığınız halatı kullanarak maymunları uzay geminize almak. Bunu ne kadar kısa sürede başarırsanız o kadar fazla altınla ödüllendiriliyorsunuz. Başarılı görevler sonrası topladığınız altınları kullanabildiğiniz tek bir yer var o da gezegenler bölümü. Oyuna dünyayla başlıyorsunuz ancak dünya haricinde 3 gezegende oynama şansınız var. En güzeli de tüm gezegenleri sadece altınlarınızı kullanarak açabiliyorsunuz.

Oyunun oynanışı son derece basit gibi görünüyor. Halatı maymunun açısına getirip fırlatıyorsunuz ve hızlıca yakalayıp kendinize çekiyorsunuz. Ancak her bölümde maymunların ve etraflarındaki engellerin sayısı artıyor. Dolayısıyla da hızınızı artırmanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Clash of Blocks

    Zorlu beceri oyunu
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.