Statune

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
428 TOPLAM İNDİRME

Turkcell aboneleri için sunulan bu işlevsel uygulama ile gelen aramalara hem eğlenceli hem de işlevsel bir şekilde cevap verebilirsiniz.

Statune Turkcell tarafından sunulan son derece faydalı bir uygulama. Hem Android hem de iOS platformlarında indirilebilir olan Statune ile kullanıcılar farklı bir iletişim deneyimi yaşayacak.

Uygulamanın temel mantığı kullanıcıların belli durumlarda arayan kişilere yanıt verememeleri üzerine kurulmuş. Bildiğiniz gibi bazen müsait olmadığımız durumlarda arayan kişilere yanıt veremiyoruz ve bu tarz durumlar karşı tarafta rahatsızlık uyandırabiliyor. Mutlaka sınav olurken, araba kullanırken veya toplantıdayken gelen bir aramayı cevaplandıramadığınız durumlar olmuştur. Statune da bu gibi durumlarda kullanıcılara yardım etmek üzere geliştirilmiş özel bir uygulamadı.

Statune'da 400'den fazla durum bildirimi bulunmakta. Toplantıdayım, uyuyorum, maçtayım, arabadayım, spor yapıyorum gibi bildirimler içerisinden istediğinizi seçerek sizi arayan kişilere bilgilendirici metinler dinletebiliyorsunuz. Gelen aramalara klasik dııt dııt sesi yerine "toplantıdayım" cevabı verilmesi hem eğlenceli hem de işlevsel bir çözüm olabilir.

Uygulamanın en iyi yanlarından birisi de sosyal medya desteği sunması. Uygulama içerisinde seçtiğiniz durum bildirimlerini sosyal medya profillerinizi üzerinden de paylaşabiliyorsunuz. Uygulamayı kullanabilmek için Turkcell abonesi olmak gerekmekte. Uygulamanın haftalık kullanım ücreti 1 TL olarak belirlenmiş.

Siz de gelen aramalara hem yaratıcı hem de eğlenceli bir cevap veriş yöntemi denemek isterseniz, Statune'u kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Statune

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
161 TOPLAM İNDİRME

Turkcell tarafından üretilen Statune ile sizi arayan kişilere son derece yaratıcı ve eğlenceli bir şekilde cevap verebilirsiniz.

Statune iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebileceğiniz ücretsiz ve epey işlevsel bir uygulama. Turkcell tarafından üretilen bu faydalı uygulama kullanıcıların gelen aramalara yaratıcı bir şekilde cevap vermelerini sağlıyor.

Uygulamayı kullanarak sizleri arayan kişilere klasik ve sıkıcı dııt dııt sesi dinletmek yerine o an nerede olduğunuzu ve ne yaptığınız belirten bir konuşma metni dinletebilirsiniz. Bildiğiniz gibi bazen gelen aramalara cevap veremeyecek durumlarda olabiliyoruz ve karşı taraf bu durumdan rahatsız olabiliyor. Statune tam da bu noktada devreye girerek arayan kişiye ne yaptığınızı belirtiyor. Örneğin; annenizin veya sevgilinizin aradığı esnada sınavdaysanız veya başka önemli işleriniz varsa Statune sizin adınıza o kişilere cevap veriyor.

Uygulama özellikle araba kullanırken çok işe yarıyor. Bildiğiniz gibi araba sürerken telefonla ilgilenmek büyük kazalara sebebiyet verebiliyor. Statune ile bu gibi sorunlara kökten çözüm sağlayabilirsiniz. Uygulamanın bir diğer dikkat çekici yanı ise Facebook ve Twitter desteği sunması. Bu sayede uygulama içerisinden seçtiğiniz durum bildirimlerini sosyal medya profilleriniz üzerinden de paylaşabilirsiniz.

Uygulamada tam tamına 300 durum bildirimi yer alıyor. Bunların arasında telefon sessizde, uyuyorum, trafikteyim, yemek yiyorum, gitar çalıyorum, hamaktayım, ben de seviyorum ve spor yapıyorum gibi yüzlerce seçenek mevcut. Durum bilgilerine ek olarak o an nerede olduğunuzu da belirtme şansına sahipsiniz.

Turkcell'in diğer servislerinde olduğu gibi bu uygulamada da son derece şık ve kaliteli görünen bir arayüz kullanılmış. Durum bildirimlerinizi seçerken herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz çünkü uygulamada her şey olması gerektiği gibi düzenli bir şekilde toparlanmış.

Eğer siz de sizi arayan kişilere cevap veremediğiniz durumlarda sizin adınıza cevap verebilecek kaliteli bir servise ihtyiaç duyuyorsanız Statune'u mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Broken Screen

    Broken Screen, Android cihazlarınızın ekranlarını kırılmış gibi gösteren bir Android eğlence uygulamasıdır.
  • Crazy Helium Video Booth

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Talking Ginger

    Talking Ginger, konuşan kedi temasının işlediği yeni bir eğlence uygulaması.
  • Tirreklik Testi

    Tirreklik Testi, sizin 50 kuruşa karşı zaafınızın olup olmadığını ölçen bir eğlence uygulamasıdır.