Staying Together

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
153 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Staying Together renkli ve eğlenceli bir platform oyunudur

Staying Together eğer platform oyunu oynamayı seviyorsanız ve bu eğlenceyi mobil cihazlarınızda yaşamak istiyorsanız tavsiye edeceğimiz bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Staying Together'da 2 sevenin birbirine kavuşma hikayesi konu alınıyor. Oyundaki temel amacımız da bu 2 sevenin buluşmasını sağlamak ve hastretlerine son vermek. Oyunda 2 kahramanı aynı anda yöneterek zorlu bulmacaları çözmemiz gerekiyor. Tek bir kahramanın ihtiyaçlarını gidermemiz oyunda ilerleyebilmemiz anlamına gelmiyor; bu nedenle uyumlu bir düzen içerisinde 2 kahramanla aynı anda ilerlememiz gerekmekte.

Staying Together içerisinde özel olarak tasarlanmış bölümlerle karşılaşıyoruz. Bu bölümlerde yer alan bulmacalar da oıldukça zekice tasarlanmış. Bu bulmacaları çözerken bolca eğleneceğinizi ve zoru başarma keyfini yaşayacağınızı söyleyebilirim. Oyunun grafikleri kendine has bir tarza sahip. Renkli ve canlı arkaplanlarla birleşen sevimli kahraman tasarımları oyunun tatmin edici bir görsel kalite sunmasını sağlıyor.

Eğer güzel görünen ve yaratıcı şekilde tasarlanmış bulmacalarla süslü bir platform oyunu oynamak isterseniz Staying Together'ı deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Staying Together

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME
67.9 MB DOSYA BOYUTU

Staying Together renkli bir görünüme sahip olan bir platform oyunudur

Staying Together oyuncuları güzel ve eğlenceli bir maceraya davet eden bir mobil platform oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza veya iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Staying Together'da birbirine kavuşmaya çalışan kahramanlarımızın hikayesi konu alınıyor. Oyunda 2 seven ana kahramanlar olarak öne çıkıyor. Bu sevenler birbirlerine kavuşmak için ise zorlu bulmacaları ve engelleri aşmak zorunda. Biz de sevenler ayrı kalmasın diyerek oyuna dahil oluyoruz ve onlara bu zorlu engelleri aşmaları için yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Özel bölüm tasarımlarına sahip olan Staying Together zekice hazırlanmış bulmacalarla donatılmış. Yaratıcılığımızı konuşturarak ve partnerimizle işbirliği yaparak geçebileceğimiz bu bulmacaları aşmak için kahramanlarımızı aynı anda yönetmemiz gerekiyor. Tek bir kahramanı yöneterek oyunda ilerlememiz mümkün değil. Zaten oyunun özünde uyum öğresi yer alıyor.

Staying Together görsel olarak tatmin edici bir kalite sunuyor. Oyunun grafiklerindeki kendine has hava renkli arkaplanlar ile pekiştiriliyor. Eğer kaliteli bir platform oyunu oynamak isterseniz Staying Together'ı tavsiye edebiliriz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Been Together

    Been Together sayesinde sevgilinizle geçirdiğiniz günleri hesaplayabilirsiniz.
  • Yahoo Together

    Grup sohbet edin, organize olun.
  • Race Together!

    Sağ ve soldan gelen motor seslerine göre arabayı yönlendirin.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu