Steam Link

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.9/5 ZİYARETÇİ
4,931 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Steam PC oyunlarını Android'de oynamanın en kolay yolu!

Steam Link, PC oyunlarını Android’de oynamanızı sağlayan ücretsiz mobil uygulama. Bilgisayarınızdaki oyunları akıllı telefon/tabletinizde oynama düşünceniz varsa bunu gerçekleştirebileceğiniz en iyi uygulama Valve’ın Steam Link uygulaması diyebilirim. İndirmesi de ücretsiz ve kullanımı gayet basit.

Steam üzerinden satın aldığınız Windows/MAC oyunlarını mobil cihazınızda oynamanıza imkan veren Steam Link uygulaması için tek ihtiyacınız olan şey; iyi bir internet bağlantısı. 5GHz WiFi modeme sahipseniz, bilgisayar oyunlarınızı telefonunuzda akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. İster Steam kontrolcüsü, ister herhangi bir Bluetooth kontrolcü, isterseniz de Bluetooth klavye ve fare ile PC’deki oyunları mobil cihazınızda keyifle oynayabilirsiniz. Unutmadan, Ayarlar bölümünden bant genişliği, çözünürlük, performans ayarlamalarını yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Steam Link

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
29.8 MB DOSYA BOYUTU

Steam Link (iOS) indir: Bilgisayar oyunlarını mobilde oynamanıza izin veriyor.

Steam Link, bilgisayar oyunlarını mobilde oynamanıza imkan veren ücretsiz bir uygulama. Steam oyunlarını bilgisayarınızın başına geçmeden akıllı telefon veya tabletinizden oynama rahatlığı sağlayan uygulama Valve’ın resmi uygulaması. Kurulum aşaması oldukça basit ve oyunlar gayet akıcı şekilde çalışıyor.

Steam PC oyunlarını televizyona aktarmanızı sağlayan donanım Steam Link’e ihtiyacı ortadan kaldıran aynı isimde uygulama Valve tarafından yayınlandı. Steam üzerinden satın aldığınız oyunları mobilde oynayabiliyorsunuz bu uygulamayla. İster iPhone, ister iPad, isterseniz de Apple TV’nizden Steam oyunlarını oynamanız mümkün.

Sistem, tahmin edeceğiniz üzere görüntü aktarmaya dayanıyor. Dolayısıyla düşük donanımlı Apple cihaza sahip olsanız dahi internet bağlantınız iyiyse akıcı bir şekilde (1080p/60fps) oyunlarınızı oynayabiliyorsunuz. 5GHz bandından bağlantıyı sağlarsanız, en az 15Mbps hıza sahipseniz oyunların keyfini sürmemeniz için hiçbir sebep yok. Bu arada oyunları dokunmatik tuşlarla oynamak zorunda değilsiniz. Bluetooth kontrolcüyle oynayabilirsiniz.

Gereksinimler:

  • iOS 10 ve üzeri çalıştıran iPhone veya iPad
  • Steam yüklü bilgisayar (Windows, Mac veya Linux)
  • iOS cihazla Steam çalıştıran bilgisayar aynı yerel ağda olmalıdır.

Steam Link uygulaması nasıl kullanılır?

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Steam APK

    Mobil cihazlarınızda kullanabildiğiniz Steam APK'da, arkadaşlarınızla sohbet edin, oyun haberlerini okuyun ve oyun satın alın.
  • Kings of Steam

    Kings of Steam, aksiyonun hiç dinmediği eğlence dozu yüksek refleks oyunu.
  • Gift Key

    Gift Key Android uygulaması ile ücretsiz oyun kodları alabilirsiniz. Ücretsiz Steam, Google Play cüzdan kodları, UC, RP ve daha fazlası!
  • LootXP

    LootXP uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan oyunlara dair Steam kodları ve diğer indirimleri bulabilirsiniz.
  • Samsung Link

    Samsung Link uygulaması ile çeşitli cihazlardaki içeriği oynatabilir ve yönetebilirsiniz.
  • Steam Chat

    Steam Chat (Steam Sohbeti) mobil uygulamasını indirin, arkadaşlarınızla, toplulukla iletişimde kalın.
  • BlackShot M : Gears

    Steam'in popüler ücretsiz FPS oyunu Black Shot, mobilde!
  • Machinarium

    Steam punk tarzında 2D grafiklerle sizi karşılayan Machinarium'da birbirinden zorlayıcı bulmacaları çözmeniz gerekiyor. Oyun Android 2.2 ve üzerini destekleyen cihazlarda oynanabiliyor.