Stellar Wanderer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Stellar Wanderer, evrenin derinliklerine doğru ilerleyip eşsiz savaşlar yaptığınız bir oyundur.

Stellar Wanderer, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir uzay savaşı olarak karşımıza çıkıyor. Evrenin derinliklerine doğru ilerlediğimiz oyunda sınırsız savaş yapabiliyorsunuz.

Açık dünya uzay savaşları gerçekleştirilmesin imkan sağlayan bir simülasyon oyunu olan Stellar Wanderer, evrenin tüm noktalarına seyehat edebileceğiniz bir oyundur. 10 saatten fazla oyun deneyimi sunan Stellar Wanderer, beğenerek oynayabileceğiniz bir oyundur. Yeteneklerinizi ve becerilerinizi sınadığınız oyunda galaksi korsanlarıyla mücadele ediyorsunuz. Farklı uzay gemileri kullanabiliyor ve geminizi geliştirerek daha güçlü bir hale de gelebiliyorsunuz. Sürükleyici bir atmosfere sahip olan Stellar Wanderer, uzay düşkünlerinin telefonlarında mutlaka olması gereken bir oyundur. Eşsiz atmosferi, farklı gezegenleri ve kolay oynanışıyla dikkat çeken Stellar Wanderer oyununu mutlaka denemelisiniz.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz Stellar Wanderer oyununda dikkatli olmalı ve uzay korsanlarını ortadan kaldırmalısınız. Can sıkıntınızı söküp alabilecek bir oyun olan Stellar Wanderer'i sakın kaçırmayın.

Stellar Wanderer oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Stellar Wanderer

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
196 MB DOSYA BOYUTU

Stellar Wanderer, evrenin derinliklerine doğru ilerleyip eşsiz savaşlar yaptığınız bir oyundur.

Stellar Wanderer, uzay korsanlarıyla mücadele etmeye çalıştığınız zevkli bir uzay savaşı olarak karşımıza çıkıyor. Eşsiz mücadelelerin yer aldığı oyunda stratejik savaşlar gerçekleştiriyorsunuz.

Kolay oynanışa sahip bir uzay oyunu olarak karşımıza çıkan Stellar Wanderer, evrenin derinliklerine doğru indiğiniz bir savaş oyunudur. Açık dünyaya karşı oynanan oyunda farklı uzay gemileri kullanabiliyor ve geminizi geliştirebiliyorsunuz. Yeteneklerinizi ve becerilerizi ortaya koyduğunuz oyunda galaksi korsanlarıyla mücadele ediyorsunuz. Sürükleyici bir kurguda geçen oyunda aksiyona ve maceraya doyduğunuz oyunda boş zamanlarınızı da değerlendirebiliyorsunuz. Uzayı sevenlerin mutlaka telefonlarında olması gereken bir oyun olan Stellar Wanderer'i mutlaka denemelisiniz. Eşsiz atmosferi, farklı gezegenleri ve kolay oynanışıyla dikkat çeken Stellar Wanderer sizleri bekliyor.

Boş zamanlarınızı zevkli bir şekilde geçirmenize yardımcı olabilecek Stellar Wanderer'da dikkatli olmanız gerekiyor. Can sıkıntısı yaşıyorsanız Stellar Wanderer oyununu mutlaka denemelisiniz. 10 saatten fazla oyun deneyimi sunan Stellar Wanderer sizleri bekliyor.

Stellar Wanderer oyununu iOS cihazlarınıza 17,99 TL karşılığında indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stellar

    Stellar, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir shoot 'em up oyunu.
  • Stellar: Galaxy Commander

    Stellar: Galaxy Commander, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay savaş oyunu.
  • STELLAR FOX

    STELLAR FOX, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • The Wanderer

    Piksel grafikler eşliğinde hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Stellar Age: MMO Strategy

    Galaksi üzerindeki farklı gezegenler ile savaşlar yapabileceğiniz keyifli bir strateji oyunudur.
  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • ID Please

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu