Steppy Pants

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
593 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Steppy Pants mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Steppy Pants bir süre önce iOS işletim sistemi için yayınlanan ve büyük beğeni kazanan beceri oyununun Android versiyonu.

Akıllı telefon ve tablelterinize tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Steppy Pants, günlük hayatta birçoğumuzun sıkça oynadığı bir oyunu mobil cihazlarımıza taşıyor. Normalde kaldırımda yürürken parkeler arasındaki çizgilere basmadan yol almaya çalışırız. Bu işi yapmak için de yerine göre uzun adımlar veya kısa adımlar atmamız gerekir. İşte Steppy Pants'te de yine bu işi yapıyoruz; fakat dokunmatik kontrollerle.

Steppy Pants'te ilerlerken çizgilere basmamamız gerekli. Bunun için de ekrana belli bir süre dokunmamız ve zamanı geldiğinde parmağımızı bırakmamız gerekiyor. Oyunda ilerledikçe karşımıza farklı engeller çıkmakta. Kimi zaman yoldan karşıya geçmemiz gerekiyor, bunu yaprken de trafikteki arabalara dikkat ediyoruz.

Steppy Pants'te yol aldıkça puan kazanabiliyoruz. Oyun içerisinde birçok farklı kahraman seçeneği mevcut. Oyunun grafikleri de bir hayli başarılı.

Can Erdil Şentürk

Steppy Pants

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
818 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Steppy Pants mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Steppy Pants oldukça basit bir oyun mantığına sahip olan ve telefonunuzu ya da tabletinizi elinizden bırakamamanıza sebep olan bir mobil beceri oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Steppy Pants'ta sıradan bir adamın hikayesi konu alınıyor. Kahramanımızın macerası ise yolda yürümesiyle başlıyor. Kahramanımız daaslında bizden biri, o da yolda yürürken parkelerin ortasına basmaya ve parkeler arasındaki çizgilere basmadan yoluna devam etmeye çalışıyor. Bu iş için de adımlarını ayarlaması gerekiyor. Bize düşen görev kahramanımızın adımlarını düzgün atarak çizglere basmamasını sağlamakk. Eğer çizgilere basarsa oyun sonlanıyor.

Steppy Pants tek dokunuşla oynayabileceğiniz bir oyun. Fakat bu oyunun kolay olduğu anlamına gelmiyor. Oyunda adımlarınızı ayarlamak için parmağınızla ekrana dokunmanız ve kısa bir süre parmağınızı basılı tutmanız gerekmekte. Gereğinden uzun veya kısa basılı tutarsanız çizgiye denk geliyorsunuz ve oyun sonlanıyor. Oyun boyunca altınları toplayabiliyor ve bu altınları yeni kahramanların kilidini açmak için kullanabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fancy Pants Adventures

    Fancy Pants Adventures, çöpten karakteri kontrol ettiğiniz Android arcade oyunu.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.