Stick Fight: Shadow Warrior

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME

Düşmanlarınızı temizleyip kara kuşak olmalısınız.

Stick Fight: Shadow Warrior, mobil platformda 10 milyondan fazla indirmeye ulaşmayı başaran çöpten adam dövüş oyununun yenisi. Animasyonlarla güçlendirilen etkileyici grafiklere sahip oyunda aksiyon dozu hiç düşmüyor. Kara kuşak olmak için mücadele ettiğiniz oyunda zorlu görevler sizleri bekliyor.

Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan çöpten adam oyununda genç bir dövüşçünün yerine geçiyorsunuz. Gölgelerin ustasının işini bitirmeniz isteniyor ancak ona gelmeden etrafınızı saran çöpten adamları geçmeniz gerekiyor. Düşmanlarınızı öldürmek için sadece yumruklarınızı kullanmıyorsunuz. Oyunda silah ve zırhalardan oluşan sağlam bir cephanelik bulunmakta. Silah çeşitliliğinden de anlayacağınız üzere oyun kolay seviyede değil.

Yan kamera bakış açısından oynanış sunan yapım, aktif internet bağlantısı da gerektirmiyor.

Erkan Calp

Stick Fight: Shadow Warrior

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
225 MB DOSYA BOYUTU

Kara kuşak olmak için savaşıyorsunuz.

Stick Fight: Shadow Warrior, mobil platformda en çok oynanan çöp adam oyunu serisinin yenisi. Gölge savaşçısı unvanını almak için mücadele eden genç bir çöpten adamın yerine geçtiğimiz oyunda aksiyonsuz bir saniye bile geçmiyor. Hızlı tempolu oyunları seviyor, çöpten adamların yer aldığı oyunlara ayrıca bir ilginiz varsa bu oyundan kafanızı kaldıramayacaksınız.

Animasyonlarla zenginleştirilmiş son derece kaliteli görseller sunan yapım, iOS platformunda da ücretsiz karşımıza çıkıyor. Hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunan aksiyon oyununda efsane gölgeler ustasını öldürmemiz gerekiyor. Tüm silahları ustalıkla kullanabilen bu büyük dövüşçüyle yüz yüze gelmeden onlarca çöp adam öldürüyoruz. Silah ve zırh çeşitliliği oldukça fazla.

Kara kuşak olmak için tüm hünerlerimizi sergilediğimiz oyunun aktif internet bağlantısı gerektirmediğini de belirteyim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stick Fight APK

    Stick Fight The Game PC'de popüler çöp adam dövüş oyunu ve şimdi mobilde! Stick Fight APK, popüler online dövüş oyunları arasında.
  • Anger of Stick 5 APK

    Anger of Stick 5 APK, şehri zombilerden kurtardığınız mobil için popüler çöp adam oyunu.
  • Stickman Run: Shadow Adventure

    Işığın kaynağı kızı bulmalısınız.
  • Stick Run

    Stick Run, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bağımlılık yapan bir çöp adam koşu oyunudur.
  • Soul Warrior - Fight Adventure

    Soul Warrior - Fight Adventure, sihirli güçleri olan boss'larla savaştığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Stick War Legacy APK

    Stick War Legacy APK oyunu çöp adamların savaşını konu alıyor. Çöp Adam Savaşları APK Android telefonlara ücretsiz indirilebilir.
  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!