Stick Sprint

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Teke tek tek tur yarışlara katılıyoruz.

Stick Sprint, arcade araba yarışı oyunlarını seviyorsanız keyif alarak oynayacağınız bir yapım. Çizgi film stili görseller sunmasına karşın hızlı yarış oyunlarından hoşlanan her yaştan mobil oyuncuyu kendisine çekmeyi başaran yapım, Android platformunda ücretsiz ve sadece 55MB boyuta sahip.

100MB altı arcade yarış oyunları arasında kendisine yer bulan Stick Sprint, adından da tahmin edeceğiniz üzere Stick Cricket ve Stick Tennis’in yapımcılarına ait. Telefonunuza ücretsiz indirip satın alım yapmadan keyifle oynayacağınız araba yarışı oyununda sadece teke tek ve tek turlu online yarışlara giriyorsunuz. Yarışlar kısa süreli olduğundan, engelli pistlerde yarıştığınızdan, tek rakibiniz olduğundan hata yapma lüksünüz yok. Pistte işaretli noktalarda kendinizi göstermelisiniz. Bu arada yarış boyunca drift yapıyorsunuz.

Arabalar için fazla özelleştirme sunmayan mobil yarış oyununda 45 pistte yüzlerce yarış çıkarıyorsunuz. Teke tek tek tur yarışlarda sürenize göre amatör, pro ve elit kupa kazanıyorsunuz.

Erkan Calp

Stick Sprint

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
191.8 MB DOSYA BOYUTU

Tek rakip tek tur!

Stick Sprint, iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan arcade araba yarışı oyunu. Hızlı yarış oyunlarını seviyorsanız, tek dokunuş yenilikçi kontrol sistemiyle her yerde keyifli, rahat oynanış sunan bu yapımı oynamanızı isterim. Grafikleri biraz çizgi filmsi gibi ama yarıştıkça yarışmak istiyorsunuz. Üstelik 200MB yer kaplıyor!

Bol yanlayarak (drift yaparak) yarıştığınız, sadece teke tek ve tek tur yarışların düzenlendiği bir mobil yarış oyunu Stick Sprint. Elbette bir Asphalt değil ancak çok keyifli. Yarışlar tek tur düzenlendiğinden tek yarış kesmiyor, yarıştıkça yarışıyorsunuz. Yarışlarda hata yapma lüksünüz yok. Pistin belli noktalarında beliren renkli oklara odaklanırsanız yarışı kazanırsınız. Yanlış yerde hamle yaparsanız yarışı kaybetmiş sayabilirsiniz. Bu arada 45 pist var. Araba sayısı da gayet yeterli.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • #DRIVE

    70'lerin aksiyon filmlerinden esinlenen mobil araba yarışı
  • Best Rally

    Düşük boyutlu, eğlenceli arcade yarış oyunu
  • PAKO Forever

    Polisleri atlatmaya çalışıyoruz.
  • Fast & Furious Takedown

    Lisanslı Hızlı ve Öfkeli arabalarıyla yarışlara katılıyoruz.
  • Nitro Nation Experiment

    Nitro Nation Experiment: Mobildeki en iyi drag - drift yarış oyunu
  • HD Sokak Yarışı APK

    HD Sokak Yarışı APK, harika grafiklere sahip hızlı araba yarışı oyunu. Street Racing HD APK, online araba yarışı oyunları sevenlere tavsiyedir.
  • Drift Max World

    Mobildeki en iyi drift yarış oyunu!
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.