Stickman And Gun2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Çöp adam kahramanları ile aksiyon dolu savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.

İlginç çöp adam karakterleri ile aksiyon dolu savaşlara katılacağınız ve ilginç yaratıklarla mücadele ederek hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz Stickman And Gun2, 5 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve aksiyon oyunları arasında bulunan eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda amaç, farklı özelliklere ve silahlara sahip çeşitli çöp adam savaşçılarından dilediğinizi seçerek zorlu parkurlarda yarışmak ve karşınıza çıkan garip yaratıkları öldürerek yolunuza devam etmektir.

Yaratıklara ateş ettikçe canları biraz daha azalır ve öldürücü hamleyle birlikte etkisiz hale gelirler. Yaratıkların size yaklaşmalarına izin vermeden onların işini bitirmeli ve parkurda hızla ilerlemelisiniz.

Oyunda zombilere ve ürkütücü yaratıklara karşı kullanabileceğiniz makineli tüfek, tabanca, bomba ve daha onlarca ölümcül alet yer almaktadır. Ayrıca sihirbaz, topçu, okçu ve daha birçok farklı savaş kahramanı bulunmaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz Stickman And Gun2 ile sizde aksiyona doyabilir ve stres atabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Stickman And Gun2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
124.2 MB DOSYA BOYUTU

Çöp adam kahramanları ile aksiyon dolu savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri sayesinden iki farklı platformdan kolaylıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Stickman And Gun2, çöp adam savaşçıları ile ilginç yaratıklara karşı mücadele ederek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, farklı yeteneklere ve silah kullanma becerilerine sahip onlarca çöp adam arasından dilediğinizi seçerek canavarlarla savaşmak ve parkurları başarıyla tamamlayarak seviye atlamaktır.

Yaratıklara her ateş ettiğinizde canları biraz daha azalır ve öldürücü darbe ile birlikte tamamen etkisiz hale gelirler. Yaratıkları kendinize yaklaştırmadan işlerini bitirmeli ve ganimet toplayarak yeni savaşçıların kilidini açmalısınız.

Oyunda okçu, topçu, sihirbaz ve daha onlarca farklı savaş kahramanı yer almaktadır. Ayrıca size karşı savaşacak ilginç canavar türleri ve garip görünümlü birçok zombi karakteri bulunmaktadır.

Mobil platformda aksiyon oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak sunulan Stickman And Gun2 ile sizde çöp adamları kullanarak nefes kesen savaşlar yapabilir ve yeni bir deneyim kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman And Gun

    Çöp adamların dünyasında savaşacağız.
  • Stickman Trials

    Motosiklet yarışlarına katılacağız.
  • Ice and Fire: Dawn Break

    Gerçek zamanlı aksiyon-RPG deneyimi yaşayacağız.
  • One Level: Stickman Jailbreak

    Tommy’yi hapishaneden kaçırmaya çalışacağız.
  • Stickman Warriors APK

    Stickman Warriors APK, gerçekçi fizik ve zorlu oynanışa sahip beat'em'up türünde eğlenceli ve bağımlılık yapıcı Android oyunu.
  • Build and Shoot

    Gerçek zamanlı olarak PvP savaşlarına dahil olacağız.
  • Stickman Battles

    Çöp adamlar ile savaşacağız.
  • Steel And Flesh

    Ortaçağda nefes kesen savaşlar yaparak kendi imparatorluğunuzu kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.