Stickman And Gun

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Çöp adamların dünyasında savaşacağız.

Mobil aksiyon oyunları arasında yer alan Stickman And Gun ile çöp adamların dünyasına dahil olacağız.

Ücretsiz olarak mobil platform da oyunculara sunulan yapımda orta dereceli grafikler ve eğlenceli bir ortam yer alıyor. Birbirinden farklı silah modellerinin de yer aldığı yapımda oyuncular karşılarına çıkan engellere takılmadan ilerlemeye çalışacak ve düşmanları yok edecekler. Aksiyon deneyimini tam anlamıyla yaşatamayan oyunda orta dereceli bir içerik bizleri bekliyor. 50 farklı aşama ile oyuncular sürükleyici bir mobil oyun oynayacaklar.

İki farkı mobil platformda oyunculara sunulan aksiyon oyunu sadece Google Play’de 5 milyon kez indirildi. App Store’da da boy gösteren oyun toplamda 10 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanıyor. Oyuncular platform tarzındaki ilerleyiş iler farklı silah modellerini kullanabilecek ve karşılarına çıkan engelleri yok etmeye çalışacaklar. Basit kontroller ile desteklenen yapımda düşük kalitede ses efektleri ve görsel efektler yer alıyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Stickman And Gun

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
39.4 MB DOSYA BOYUTU

Çöp adamların dünyasında savaşacağız.

Raon Games’in başarılı mobil oyunlarından birisi olarak bu yıl oyunculara sunulan Stickman And Gun 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor. Aksiyon oyunları arasında yer alan yapımda çöp adamlar yer alıyor.

Zengin bir oynanış atmosferine sahip olan oyunda çöp adamımız ile ilerlemeye çalışacak ve ilerlerken de karşımıza çıkan düşmanları etkisiz hale getirmeye çalışacağız. Farklı çok sayıda silah modelini bünyesinde bulunduran oyunda 50’den fazla farklı aşama karşımıza çıkacak. Google Play’de 4.3 gibi bir inceleme skor puanına sahip olan oyunda çöp adamımız ile bölümleri tamamlamaya çalışacağız. Oyuncular diledikleri silahı kullanabilecekler.

Görsel ve ses efektleri ile tatmin edemeyen yapım, orta dereceli grafik açılarına sahiptir. Oyuncular aksiyondan ziyade eğlenceli bir ortamda ilerlemeye çalışacaklar.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman And Gun2

    Çöp adam kahramanları ile aksiyon dolu savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Gun Club 2

    Farklı silah modellerini inceleyeceğiz.
  • Stickman Trials

    Motosiklet yarışlarına katılacağız.
  • Ice and Fire: Dawn Break

    Gerçek zamanlı aksiyon-RPG deneyimi yaşayacağız.
  • One Level: Stickman Jailbreak

    Tommy’yi hapishaneden kaçırmaya çalışacağız.
  • Stickman Warriors APK

    Stickman Warriors APK, gerçekçi fizik ve zorlu oynanışa sahip beat'em'up türünde eğlenceli ve bağımlılık yapıcı Android oyunu.
  • Build and Shoot

    Gerçek zamanlı olarak PvP savaşlarına dahil olacağız.
  • Stickman Battles

    Çöp adamlar ile savaşacağız.