Stickman Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Sıçrayarak bitiş çizgisine ulaş.

Stickman Dash oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Zamanı yavaşlatma yeteneğine sahip olsaydınız ne olurdu? İşte bu soruya cevap niteliğinde hazırlanmış bir oyunla karşınızdayım. Sadece belli kurallar çerçevesinde size bu hakkı veriyoruz ve kazanmanızı istiyoruz.

Bu oyunda yapmanız gerekenler çok basit; düşmanlarınızın hamlelerinden kaçmak için doğru zamanda ve doğru yerde sıçramak. Amacınız ise bu engellere takılmadan bitiş çizgisine ulaşabilmeniz. Fakat çok dikkatli olmanız gereken konu düşmanınızın hamlesinin nereden geleceğini bilemezsiniz. Bu nedenle doğru stratejiler kurup oyunun galibi olmak. Her galibiyet size binlerce altın kazandıracak. Bu renkli atmosferde keyif alarak oynayabileceğiniz harika bir oyun. Kolay oynanması dolayısı ile de oyunseverlerin dikkatini çekiyor. Bu büyük macerada kazanan olmak istiyorsanız kendinizi geliştirip usta olmalısınız. Siz de bu maceraya ortak olmak istiyorsanız oyunu indirip hemen oynayabilirsiniz.

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

Stickman Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
132 MB DOSYA BOYUTU

Sıçrayarak bitiş çizgisine ulaş.

Stickman Dash oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Zamanı yavaşlatma yeteneğine sahip olsaydınız ne olurdu? İşte bu soruya cevap niteliğinde hazırlanmış bir oyunla karşınızdayım. Sadece belli kurallar çerçevesinde size bu hakkı veriyoruz ve kazanmanızı istiyoruz. 

Bu oyunda yapmanız gerekenler çok basit; düşmanlarınızın hamlelerinden kaçmak için doğru zamanda ve doğru yerde sıçramak. Amacınız ise bu engellere takılmadan bitiş çizgisine ulaşabilmeniz. Fakat çok dikkatli olmanız gereken konu düşmanınızın hamlesinin nereden geleceğini bilemezsiniz. Bu nedenle doğru stratejiler kurup oyunun galibi olmak. Her galibiyet size binlerce altın kazandıracak. Dikkatli olmanız gereken diğer bir husus ise ilerleyen bölümde düşmanlarınızın hamleleri hem çoğalacak hem de zorlaşacak. Oyundan keyif almaya bakın. Aksiyonun hız kesmeden devam etmesi ile de oyunseverlerin dikkatini çekiyor. Bu büyük macerada kazanan olmak istiyorsanız kendinizi geliştirip usta olmalısınız. Siz de bu maceraya ortak olmak istiyorsanız oyunu indirip hemen oynayabilirsiniz.

Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Idle Stickman APK

    Idle Stickman APK Android oyunu idle clicker tıklama türünü sevenler için tavsiyemizdir. Çöp adamların durmadan savaştığı oyun ücretsiz ve internetsiz!
  • Stickman Kill Chamber

    Stickman Kill Chamber, tansiyonun bir an olsun bile düşmediği hararetli bir aksiyon oyunu.
  • Stickman Downhill

    Stickman Downhill, rampa aşağı hızla ilerleyen bir bisikletlinin kontrolünü ele aldığımız bir aksiyon oyunu.
  • Stickman Fighter

    Stickman Fighter, çöp adam ve dövüş oyun kategorilerini birleştirerek ortaya çıkarılan heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Stickman Dash Runner

    Engellerden kaçın ve puanları toplayın.
  • Stickman Rope Hero 2 APK

    Stickman Rope Hero 2 APK Android oyunda süper kahraman gibi hareket eden çöp adam karakteri kontrol ediyorsunuz.