Stickman Riders

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Motorun ile harika atlayışlar yaparak bitiş çizgisine ulaş.

Stickman Riders oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Motorsiklet tutkunlarının bayılacağı araç kullanmak kadar eğlenceli bir oyunla karşınızdayım. Size gerçek bir pistte yarışıyormuş hissi verecek oynarken çok eğleneceğiniz harika bir yarış oyunu. Maceranın hız kesmeden devam ettiği oyunda rampalar senin öne geçmeni sağlayacak harika birer araç. En yükseğe sıçrayarak rakiplerini geride bırakmaya hazır ol. Hız tutkunları için hazırlanmış birebir oynuyormuş hissi veren oyunseverlerin de çok dikkatini çeken bir oyun. Tek yapmanız gereken de karşınıza çıkan altınları toplayarak rakiplerinden önce bitiş çizgisine ulaşabilmek. Ayrıca oyunun sonunda seni çok ilginç sürpriz kutular bekliyor. Motor yarışlarında ne kadar iyi olduğunu gösterme zamanı geldi. Bu mükemmel atmosferde yarışmak senin de moralini ve motivasyonunu artıracak. Boş zamanlarında oynayarak keyiflenebileceğin aynı zamanda yarışlarda birinci olarak öz güvenini arttıracağın güzel bir macera oyunu. Sen de bu maceraya ortak olmak istiyorsan oyunu indir ve hemen oynamaya başla.

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

Stickman Riders

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
127 MB DOSYA BOYUTU

Motorun ile harika atlayışlar yaparak bitiş çizgisine ulaş.

Stickman Riders oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Motorsiklet tutkunlarının bayılacağı araç kullanmak kadar eğlenceli bir oyunla karşınızdayım. Size gerçek bir pistte yarışıyormuş hissi verecek oynarken çok eğleneceğiniz harika bir yarış oyunu. Maceranın hız kesmeden devam ettiği oyunda rampalar senin öne geçmeni sağlayacak harika birer araç. En yükseğe sıçrayarak rakiplerini geride bırakmaya hazır ol. Bu rampalar senin birinci olman için garanti şeyler.

Hız tutkunları için hazırlanmış birebir oynuyormuş hissi veren oyunseverlerin de çok dikkatini çeken bir oyun. Tek yapmanız gereken de karşınıza çıkan altınları toplayarak rakiplerinden önce bitiş çizgisine ulaşabilmek.Fakat biryerlere çarpmamaya ve düşmemeye dikkat et. Ayrıca oyunun sonunda seni çok ilginç sürpriz kutular bekliyor. Motor yarışlarında ne kadar iyi olduğunu gösterme zamanı geldi. Bu mükemmel atmosferde yarışmak senin de moralini ve motivasyonunu artıracak. Boş zamanlarında oynayarak keyiflenebileceğin aynı zamanda yarışlarda birinci olarak öz güvenini arttıracağın güzel bir macera oyunu. Sen de bu maceraya ortak olmak istiyorsan oyunu indir ve hemen oynamaya başla.

Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Desert Riders

    Aksiyon dolu çöl yarışlarına hazır ol!
  • Idle Stickman APK

    Idle Stickman APK Android oyunu idle clicker tıklama türünü sevenler için tavsiyemizdir. Çöp adamların durmadan savaştığı oyun ücretsiz ve internetsiz!
  • Stickman Kill Chamber

    Stickman Kill Chamber, tansiyonun bir an olsun bile düşmediği hararetli bir aksiyon oyunu.
  • Stickman Downhill

    Stickman Downhill, rampa aşağı hızla ilerleyen bir bisikletlinin kontrolünü ele aldığımız bir aksiyon oyunu.
  • Stickman Fighter

    Stickman Fighter, çöp adam ve dövüş oyun kategorilerini birleştirerek ortaya çıkarılan heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Stickman Rope Hero 2 APK

    Stickman Rope Hero 2 APK Android oyunda süper kahraman gibi hareket eden çöp adam karakteri kontrol ediyorsunuz.