Stickman Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,801 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Soccer oldukça eğlenceli bir mobil futbol oyunudur

Stickman Soccer çöp adamları yöneterek Android cihazlarımızda birbirinden eğlenceli maçlar yapmamıza imkan tanıyan bir futbol oyunudur.

Oldukça hızlı ve akıcı bir oynanış sunan Stickman Soccer bize maçlarımızda canlı bir atmosfer sunuyor ve maçları oldukça eğlenceli kılıyor. Oyunda öne çıkan özellikler kolay oynanabilme ve eğlenceli animasyonlardır.

Stickman Soccer bize bir ülkenin takımını seçerek bu takımla farklı sezonlarda mücadele etme ve sıralamalarda yükselme imkanı veriyor. Bu sezonlarda farklı stadyumlarda maçlara çıkıyoruz ve farklı rakiplerle karşılaşıyoruz. Stickman Soccer'ın güzel bir yönü sokak futboluna da yer vermesidir. Stickman Soccer'da takımımızla sokaklarda rakiplerimizle maçlar yapabiliyoruz.

Oyunun animasyonları oldukça sevimli ve eğlencelidir. Takımımnızın oyuncularının gol sevinçleri ve gol attıktan sonra zıplamaları oyuna renk katıyor. Stickman Soccer bize iki farklı kontrol tipi sunmakta. Eğer oyuncularımızın üzerinde tam kontrol elde etmek istiyorsak oyuncularımızın koşmasını kendimiz yönetebiliriz. Daha rahat ve serbest bir oynanış istersek oyuncularımızın kendi kendilerini koşmalarını sağlayabilir sadece pas ve şut atmaya odaklanabiliriz.

Stickman Soccer bize farklı oyun modları ve farklı takım seçenekleri sunmaktadır. Oyunda maç süresini de ayarlayabiliyoruz.Oldukça rahat bir şekilde Android cihazlarda çalışabilen oyun 3 farklı zorluk seviyesine sahiptir.

Can Erdil Şentürk

Stickman Soccer

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
471 TOPLAM İNDİRME
29.7 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Soccer sevimli ve eğlenceli bir futbol oyunudur

Stickman Soccer size iOS cihazlarınızda size oldukça farklı bir deneyim yaşatacak eğlenceli ve bir o kadar da sevimli bir futbol oyunudur.

Çöp adamlardan kurulu takımları yönettiğimiz futbol oyununda akıcı ve hızlı bir oyun yapısı bizleri bekliyor. Oyunda kendi ülke takımımızı seçerek dünya çapında farklı sezonlarda maçlara çıkıyoruz ve liderlik için rakiplerimizle mücadele ediyoruz. Bunun yanında oyundaki sokak futbolu modu güzel bir seçenek olarak oyunda yer alıyor ve oyuna renk katıyor.

Stickman Soccer bize iki farklı kontrol yapısı sunmaktadır. Dilersek oyunuclarımızın otomatik olarak koşmasını sağlayarak pas ve şut atmaya odaklanabilir, oyunda tam kontrol sağlamak istersek de oyuncularımızı tamamen kendimiz kontrol edebiliriz. Genelde kolay bir oynanışa sahip oyunda kontroller oyunun akıcılığını bozmamakta. Oyunda dünya çapındaki maçlarımızda farklı stadyumları ziyaret edebiliyoruz ve farklı takımlarla karşılaşıyoruz.

Stickman Soccer farklı oyun modlarına sahiptir. Oyunda maç sürelerini belirleyebilmekteyiz. 3 farklı zorluk seviyesi sunan oyun her oyun sever tarafından oynanabilmektedir. Oyunun animasyonları ise oldukça başarılıdır. Gol sonrası sevinen futbolcuların zıplayışları gibi sevimli animasyonlar oldukça hoş görünmektedir. Stickman Soccer'da attığımız golleri kaydedebiliyor, sonradan tekrar izleyebiliyor veya arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Stickman Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
171 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Soccer, çöp adamları kontrol ettiğiniz eğlenceli bir futbol oyunudur.

Mobil cihazlar için geliştirilen en iyi futbol oyunu hiç şüphesiz ki FIFA 15. Gerek cihazın donanımını zorlayan yüksek kalitede grafikleri gerekse de gerçekçiliği ile tüm platformlarda yüzlerce futbol oyununu geride bırakıyor. Her yönden neredeyse tam not alan FIFA’nın en kötü yanı ise cihaz ayrımcılığı yapması. Özellikle de 512 MB bellekli Windows Phone cihazların oyunu akıcı şekilde oynatması şu an imkansız. Hal böyle olunca geliştiriciler giriş seviyesindeki cihazlarda da çok rahat bir şekilde çalışacak futbol oyunları ile karşımıza çıkıyorlar. Stickman Soccer da bunlardan biri. 

Stickman Soccer, adından da anlayacağınız üzere mobil platform için hazırlanan FIFA 15 kadar gerçekçi değil ancak eğlence dozu oldukça yüksek bir yapım. Çöp adamlardan oluşan kadro ile maça çıkmak ve mücadele etmek son derece keyifli.

Windows Phone 8 ve üzeri işletim sistemli cihazlarda çalışacak şekilde tasarlanmış olan futbol oyununda birçok mod bulunuyor. Hızlı maç yapmanın haricinde sezona katılabiliyor veya antrenman yapabiliyorsunuz. Antrenman demişken oyunun kontrolleri herkesin rahatlıkla oynayabileceği şekilde ayarlanmış. Oyuncuyu yönlendirmek için sol butonu, şut, pas ve kayma için sağdaki butonları kullanıyorsunuz. Tahmin edeceğiniz üzere pas, şut seviyesini ayarlayamıyorsunuz.

Stickman Soccer, daha çok gerçekçilik yerine eğlence arayan kişilere önerebileceğim bir futbol oyunu.

Stickman Soccer Özellikleri:

  • Hızlı Maç, Sezon, Antrenman Modu
  • Sokak Futbolu Modu
  • 11’e 11 ve 4’e 4 Oyun Modu
  • Ayarlanabilir Maç Süresi ve Stadyum
  • Üç Farklı Zorluk Seviyesi
  • Seçilebilir 32 Takım
  • Hızlı Oynanış
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Soccer 2016

    Stickman Soccer 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Stickman Soccer 2014

    Stickman Soccer 2014, Dünya Kupası için özel olarak hazırlanan çöp adamlardan oluşan takımlar ile zaferlere koşabileceğiniz eğlenceli bir Android futbol oyunudur.
  • Stickman Soccer 2018

    Mobilde 100MB altı en iyi ücretsiz futbol oyunu
  • Stickman Trick Soccer

    Stickman Trick Soccer Android oyununda topu kaleyle buluşturmaya çalışıyoruz.
  • Stickman Skater

    Stickman Skater eğlenceli bir kaykay oyunudur
  • Stickman Badminton Champion

    Stickman Badminton Champion ücretsiz olarak oynayabileğiniz bir badminton oyunudur
  • Stickman Basketball

    Farklı ve orijinal bir yapıya sahip olan Stickman Basketball ücretsiz olarak indirebileceğiniz basketbol oyunlarından bir tanesi.
  • Stickman Basketball 2017

    Stickman Basketball 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur