Still Alive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
144 TOPLAM İNDİRME

5 oyuncu can savaşına giriyor.

Still Alive Survival PvP, hayatta kalmayı başaranın kazandığı aksiyon oyunu. Yay, şok tabancası, alev makinesi, drone ve daha pek çok etkili silahla donatılan karakterlerin karşılıklı savaşması üzerine kurulu hızlı tempolu bu oyunu kesinlikle oynamalısınız.

Kendini belli etmeden hedefinin işini bitiren bir suikastçı mı, akıllı savaş taktisyeni mi yoksa her şeyi ateş verip yakmayı seven bir deliyi mi oynamak istersiniz? Kahramanınızı seçin ve birebir savaşlara katılın. Dünyanın dört bir yanından oyuncularla savaşa girmeden karakterinizi tanıyorsunuz. Her karakterin özel bir silahı ve zırhı bulunmakla birlikte seviye atlıyorlar. Karakter seçim ekranında bunları detaylıca görebiliyorsunuz. Her şeyi ayarladıktan sonra karşınıza üç seçenek çıkıyor: Hızlı Maç, Özel Oyun ve Eğitim. Oyuna geçtiğinizde oldukça büyük bir haritanın tüm noktalarına dağılmış düşmanlar sizi bekliyor. Düşmanları tepenizdeki radardan tespit edebiliyorsunuz. Süre sınırlı savaşlarda hayatta kalmayı başaran oyuncu zaferi tadıyor.

Üçüncü şahıs kamera açısından görüş sunan oyunun kontrol sistemi biraz karışık. Silah, zırh, sağlık, güçlendirici vs. her şey için ayrı simge koyulmuş.  Tavsiyem; direk oyuna geçmeden training bölümünde deneyim kazanın.

Erkan Calp

Still Alive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Kurtulmak demek zafer demek!

Still Alive, üçüncü şahıs kamera açısından oynanış sunan hayatta kalma oyunu.

Birbirinden tehlikeli ve çılgın üç karakter arasından seçiminizi yapıp PvP savaşlara giriyorsunuz. Karşınızdakiler de sizin gibi gerçek oyuncular ve ölümüne savaşıyorlar. Tek hayatta kalanın zafer coşkusunu yaşadığı aksiyon dolu oyunu tavsiye ederim.

Suikastçı, savaş taktisyeni ve her şeyi ateşe veren bir deli seçilebilir karakterler arasında. Hepsinin özel bir silahı (yay, şok cihazı, drone, alev silahı vs.) ve zırhı bulunmakta. Savaştıkça seviye atlayan karakterler geliştirmeye açık. Karakter seçiminizi yaptıktan sonra hangi modda oynamak istediğinizi belirtiyorsunuz. Hızlı Maç seçeneğiyle direkt aksiyona girebiliyorsunuz ancak size tavsiyem öncelikle Eğitim bölümünde deneyim kazanıp sonrasında PvP savaşlara girin. Bu arada haritalar oyuncu sayısına göre (en fazla 5 oyuncu) fazla geniş olduğundan karşılaşmalara süre sınırı koyulmuş. Rakiplerinizi hem çabuk bulmalı (radardan yerlerini tespit edebiliyorsunuz) hem de karşılaştığınız an işlerini bitirmelisiniz. “Son hayatta kalan oyunu kazanır” kuralını aklınızdan hiç çıkarmayın.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • A3: STILL ALIVE

    A3: STILL ALIVE İndir Android: Netmarble'dan karanlık temalı açık dünya rpg oyunu
  • Wasteland Heroes

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir hayatta kalma oyunu
  • Crossfire: Survival Zombie Shooter

    Crossfire: Survival Zombie Shooter Android oyununda zombiler ve canavarlara karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • WarZ: Law of Survival

    Zombilerin arasında hayatta kalın ve insanlığı kurtarmak için çabalayın.
  • Last One Standing

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil hayatta kalma oyunu
  • Shadow Survival: Offline Games

    Shadow Survival: Offline Games, çevrimdışı bir şekilde oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur.
  • Horrorfield APK

    Horrorfield APK Android korku oyunlarından. Seri katilden kaçmaya çalışıyorsunuz ancak seri katilin de yerine geçebiliyorsunuz. Multiplayer korku oyunu ücretsiz!
  • Zombie Survival

    Zombie Survival Android Oyunu: İnternetsiz hayatta kalma oyunu