Stone Skimming

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Taş sektirme oyununda vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Stone Skimming, Voodoo’nun olmasıyla mobil platformda öne çıkan taş sektirme oyunu. Gerçekte genellikle canımız sıkıldığında yaptığımız suda taş sektirme, kaydırmadan biraz farklı oynanış sunsa da eğlenceli. Zaman geçirmelik bir oyun arıyorsanız, tavsiye ederim.

Voodoo’nun beceriye dayalı yeni oyununda taş sektiriyorsunuz. Tek dokunuşla taşı fırlattıktan sonra parmağınızı sola sağa sürükleyerek engellere çarpmasını engelliyor, taşın mümkün olduğunca uzun mesafeye ulaşmasını sağlıyorsunuz. Taş elinizden çıktıktan sonra tek yapabildiğiniz yönünü ayarlamak olduğundan fırlatma önemli. Renkli barda ortayı yakalamayı başarırsanız en iyi atışı yapmış oluyorsunuz. Taşı istenen mesafeye atabilirseniz yükseltme seçeneklerini açmakla kalmayıp yeni öğelerle tanışıyorsunuz.

Erkan Calp

Stone Skimming

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
193.2 MB DOSYA BOYUTU

Suda taş sektiriyoruz.

Stone Skimming, Voodoo’nun beceriye dayalı popüler oyunlarından biri. Boş zamanlarda, zamanında geçmek bilmediği anlarda, toplu taşımada, misafirlikte oynamak için ideal mobil oyunlar arasında. iOS tarafında da ücretsiz ve internetsiz oynayabiliyorsunuz.

Voodoo’nun yeni oyununda taş sektiriyoruz ancak gerçektekinden biraz farklı. Suda taş sektirmek yerine taşı olabildiğince uzağa fırlatıp objelere çarpmasını engelliyorsunuz. Taş, suda sekerek gitmiyor ancak yine de oynaması keyifli. Oynanış çok basit. Tek yapmanız gereken; renkli barda ortayı yakalamak ve sonrasında parmağınızı sola sağa sürükleyerek taşın engellere çarpmasını önlemek. Ne kadar uzağa fırlatırsanız o kadar yüksek puan alıyorsunuz elbette lakin belli bir hedefi de geçmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stone Giant APK

    Stone Giant APK açık dünya oyunu, GTA ile süper kahraman oyunları karışımı eğlenceli bir Android oyunu. Süper kahraman da olabilirsiniz, kötü adam da.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Stone Age Begins

    Stone Age Begins, dinozorları yakalayıp eğittiğiniz Türkçe dil destekli Android oyunu.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Stone of Life

    Anime grafikleriyle batı aksion RPG oyunlarını harmanlayan Stone of Life, bu oyun türüne yeni bir zenginlik katıyor.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.