Stop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Stop, Android cihazlarınızda arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz kelime oyunu.

Stop, yabancı dilinizi geliştirmek amacıyla oynayabileceğiniz kelime oyunları arasında. Benzerlerinden farklı olarak rastgele seçilen bir harf üzerinden 5 farklı kategoride kelime bulmaya çalıştığınız oyunu Android cihazınıza ücretsiz indirip doğrudan oynamaya başlayabiliyorsunuz.

iOS platformunda en çok indirilen kelime oyunları arasında olan Stop’ı bu kadar popüler yapan rakiplerinden oldukça farklı oynanış sunması. Tek bir harf üzerinden kelimeleri çıkarmanız isteniyor ve harfi çarkı döndürerek yani rastgele seçiyorsunuz. Harf belirlendikten sonra rakibinizi seçip kelimeleri bulmaya başlıyorsunuz. Yalnız anlamlı kelimeler değil; verilen kategorilere göre türetmeniz gerekiyor. Hayvan, renk, süper kahraman, ülke ve insan vücudunun parçaları gibi rastgele seçilen 5 kategori üzerinden ilerliyorsunuz.

Sıra tabanlı oynanış sunan kelime bulma oyununda kategori sınırlamasının yanında süre sınırı da var. Farklı kategorilerde aynı harfle başlayan kelimeleri bulmanız için toplam 1 dakikanız var. Dilerseniz altınlarınızı harcayarak ipucu alabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Stop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
80 MB DOSYA BOYUTU

Stop, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz kelime bulma oyunu.

Stop, sıra tabanlı oynanış sunan kelime bulma oyunu ancak diğer kelime oyunlarından oldukça farklı oynanış sunuyor. Çarkı çevirerek şansınıza gelen harfle başlayan 5 farklı kategorinin içine giren kelimeler bulmanız gerekiyor. Hem her bir kategoride en fazla 1 dakika harcama şansınız var.

iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip arkadaşlarınızla beraber veya dünya genelinde oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz kelime oyununa çarkı çevirerek başlıyorsunuz. Hızlı bir çevirmenin ardından şansınıza çıkan tek bir harf oyun içerisinde bulmanız gereken kelimelerin ilk harfi oluyor. Harf seçiminden sonra kategori seçimi yapılıyor. Kategoriler de harf gibi rastgele seçiliyor. Oyuna geçtiğinizde tek harfinizle 5 farklı kategoriye girecek kelimeyi türetmeye başlıyorsunuz. Her bir kategori için 1 dakika süreniz var ve kelimeyi bulduktan sonra başka bir kategoriye atlamıyor, rakibinizi bekliyorsunuz.

İngilizce dışında İspanyolca, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve Portekizce’nizi geliştirmek amacıyla oynayabileceğiniz oyunda kelimeleri bulmakta zorlandığınız vakit altınlarınızı kullanabiliyorsunuz. Altınları bolca harcamamanızı tavsiye ederim; Zira oyunu kazandığınızda verilen altın sayısı oldukça az.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Pit Stop

    Super Pit Stop, bir yarış pistindesiniz ve pit stop noktası size ait. Takımınızın yarış arabasının bakımını hızlıca yapmalı ve aracı tekrar piste göndermelisiniz.
  • Stop Terrorist

    Stop Terrorist, Counter Strike'a benzeyen bir FPS oyunu.
  • Stop The Robots

    Stop The Robots mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Don't Stop! Eighth Note

    Don't Stop! Eighth Note, Android platformunda sesle oynanan tek aksiyon platform oyunu.
  • F-Stop Gallery

    F-Stop Gallery uygulaması ile fotoğraflarınızı hızlıca görüntüleyebilir, çeşitli düzenleme araçlarını kullanabilirsiniz.
  • Pit Stop Racing: Manager

    Pit Stop Racing: Manager, büyük turnuvalara katılan yarış araçlarını takip etmenizi ve araçların bakımını yapmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Stop Assad

    Stop Assad, isminden anlaşıldığı üzere Suriye Başkanı Beşar Esad'ın planlarını suya düşürmeye çalışacağınız eğlenceli bir Android oyunudur.
  • Stop, Breathe & Think

    Stop, Breathe & Think uygulamasında, stresinizi azaltacak meditasyon ve nefes egzersizleri bulabilirsiniz.