Stranger Things: The Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
224 TOPLAM İNDİRME

Ödüllü dizinin 2. sezonuna hazırlanın.

Stranger Things: The Game, Netflix’de oynayan bilim kurgu dizisinin resmi mobil oyunu. Ufak bir kasabada üç çocuğun başından geçen gizemli olayların anlatıldığı Netflix orijinal dizisinin mobil platforma uyarlanmış oyununda 1984 yılına gidiyoruz.

Netflix orijinal dizileri arasında olan IMDb puanı oldukça yüksek olan Amerikan bilim kurgu, gerilim, fantastik dizi Stranger Things’in mobil oyunu, yaklaşık 10 süren oynanış sunuyor. Dizinin 2. sezonu öncesi yayınlanan oyununda dizinin ana karakterlerinden Hawkins’i ve çevresini keşfe çıkıyoruz. Aralarında Kuyutorman ve Hawkins Laboratuvarı’nın da bulunduğu ilgi çekici birçok yerde bulmacaları çözerek ilerliyoruz.

Her tarafından retro akan oyunda bulmacaları çözerken karakterlerin eşsiz yeteneklerinden faydalanıyoruz. Örneğin; Lucas Bilek Roketiyle önüne çıkan her şeyi indirebiliyor. Nancy tam bir sopa koleksiyoncusu. Unutmadan, oyun boyunca eggo ve cüceler karşınıza çıkacak. Bunları toplamanızı öneririm.

Erkan Calp

Stranger Things: The Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
347 MB DOSYA BOYUTU

2. sezonu beklerken resmi oyununu oynayarak zaman geçirin.

Stranger Things: The Game, Netflix’in original dizisinin mobil platforma uyarlanmış resmi oyunu.

2. sezonun çıkmasına az bir zaman kala yayınlanan oyunda dizinin ilk sezonuna bağlı kalınmış. Yaklaşık 10 süreli oynanış sunan aksiyon - macera oyununda Hawkins’i ve çevresini keşfediyoruz. Eşsiz yetenekleriyle öne çıkan karakterlerle bulmacaları çözüyoruz. Yer yer hareketli olan bu yapımı dizinin hayranı olarak kesinlikle telefonunuz indirip oynamalısınız.

Hem görselleriyle hem sesleriyle hem de oynanışıyla eski dönemin oyunlarını anımsatan Stranger Things: The Game’de diziden sadece karakterler değil, mekanlar ve öğeler de alınmış. Toplamamız gereken eggo ve cüceler, Kuyutorman ve Hawkins Laboratuvarı göze ilk çarpan şeyler arasında. Elbette Lucas ve Nancy de emrinize amade.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stranger Things 3: The Game

    Stranger Things'in yepyeni macera oyunu artık oynanabilir.
  • The Void

    The Void, Netflix'te yayınlanan Stranger Things dizisinin hayranları için yapılmış koşu oyunu.
  • Game of Gods

    Bu oyunda iyilik de kötülük de sizsiniz!
  • Saaho: The Game

    Şehrini gangster üyelerinden kurtar.
  • Stick Fight APK

    Stick Fight The Game PC'de popüler çöp adam dövüş oyunu ve şimdi mobilde! Stick Fight APK, popüler online dövüş oyunları arasında.
  • Dictator - Rule the World

    Keyifli vakit geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • The Division Resurgence

    The Division Resurgence, Android ve iOS için duyuruldu.
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.