Streets of Rage 2 Classic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Harika bir dövüş oyunu

Streets of Rage 2 Classic, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Düşmanlarınızla kıyası mücadele ettiğiniz bir oyun olan Streets of Rage 2 Classic ile eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Çocukluğumuzun oyunlarından bir tanesi olan Street Fighter'ın Android cihazlarla buluşmuş bir sürümü olarak dikkatimizi çeken Streets of Rage 2 Classic, nostaljik atmosferi yeniden yaşamanıza olanak tanıyor. Kıyasıya mücadele edebileceğiniz oyunda düşmanlarınızı dövüyor ve eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Suçlular ve haydutlarla donatılmış bir şehirde yeteneklerinizi sergiliyor ve farklı ortamlarda dövüşebiliyorsunuz. Reflekslerinizi iyi bir şekilde kullanmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Rakiplerinize en fazla hasarı verebilmek için becerilerinizi sonuna kadar kullanmanız gereken Streets of Rage 2 Classic oyununu mutlaka telefonlarınıza indirmelisiniz.

Streets of Rage 2 Classic oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Streets of Rage 2 Classic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
138 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve eğlenceli bir mobil dövüş oyunu

Streets of Rage 2 Classic, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil dövüş oyunu olarak dikkat çekiyor. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda çocukluğumuzun dövüş oyunlarından olan Street Fighter atmosferini yeniden yaşıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil dövüş oyunu olan Streets of Rage 2 Classic, nostaljik dövüş oyunlarının atmosferini iOS cihazlarınızda yeniden yaşamanıza olanak sağlıyor. Kıyasıya mücadele edebileceğiniz oyunda reflekslerinizi sınıyor ve düşmanlarınızı alt etmeye çalışıyorsunuz. Çocukluğumuzun oyunlarından bir tanesi olan Street Fighter'ın iOS cihazlarla buluşmuş bir sürümü olarak nitelendirebileceğim Streets of Rage 2 Classic ile eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda reflekslerinizi iyi bir şekilde kullanmanız gerekiyor. Suçlular ve haydutlarla donatılmış bir şehirde yeteneklerinizi sergiliyor ve farklı ortamlarda dövüşebiliyorsunuz. Streets of Rage 2 Classic oyununu mutlaka telefonlarınıza indirmelisiniz.

Streets of Rage 2 Classic oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Streets of Rage Classic

    SEGA'nın klasikleri arasında
  • Streets of Rage 4

    Çarpıcı görsellere sahip olan Streets of Rage 4, Android platformundaki oyunculara gerilim dolu anlar sunacak.
  • Rage of the Immortals

    Rage of the Immortals farklı bir dövüş oyunudur
  • Shadow of Death APK

    Shadow of Death APK, gölge savaşçıları yönettiğiniz karanlık temalı aksiyon rpg oyunu. Shadow of Death Darkness APK internetsiz oynama seçeneğiyle sizlerle!
  • The King of Fighters Allstar

    Keyifli deneyim sunan bir dövüş oyunu
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Smash Club: Streets of Shmeenis

    Smash Club: Streets of Shmeenis, kutu adamlarla birlikte sokak çetelerine karşı mücadele etmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Slash of Sword

    Kanlı gladyatör dövüşleri sizi bekliyor!