Strikefleet Omega

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Strikefleet Omega, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Strikefleet Omega, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu. 5 milyona yakın indirilme sayısı ile dikkat çeken oyun pek çok inceleme sitesinden de olumlu yorumlar almış.

Oyun strateji severlerin beğeneceği türden bir beceri oyunu diyebilirim. Hızlı refleksler ve çabuk düşünmeyi gerektiren oyunları seviyorsanız ya da kısa sürelerle eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız bu oyun tam size göre.

Oyunun konusuna göre dünya uzaydan gelen düşmanlar tarafından yok edilmiştir. Siz de Strikefleet Omega adı verilmiş olan ve insanlığın son umudu haline gelen savunma güçlerini kontrol ediyorsunuz.

Oyunda, bir yıldız sisteminden diğerine keşife çıkarak sürekli bir arayış içerisindesiniz. Amacını ise buralardan çeşitli değerli kristalleri toplamaya çalışırken aynı zamanda size saldıran düşmanları alt etmeye çalışmak.

Oyunun yapı ve oynanış şekli açısından eskiden atarilerde oynadığımız uçak ve ateş etme oyunlarına benzediğini söyleyebiliriz. Fakat bu eski oyunlardan çok daha karmaşık bir savaş ve düşman sistemine sahip olduğunu da söylemeliyiz.

Oyunda seçebileceğiniz farklı gemi tipleri bulunuyor. Her geminin ise kendine özgü özelliği bulunuyor. Örneğin bir tanesi yokedici silahlara sahipken diğeri çok daha hızlı bir şekilde madencilik yapmanızı sağlıyor. Siz de bunların arasından istediğinizi seçiyorsunuz.

Grafikleri ile de etkileyici olduğunu söyleyebileceğimiz bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Strikefleet Omega

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
44.4 MB DOSYA BOYUTU

Strikefleet Omega, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Strikefleet Omega, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu. Strateji ve beceri oyun türlerinin elementlerini bir araya getiren bir oyun olduğunu da söylemek mümkün.

Oyun zaten 5 milyona yakın indirilme ve belli başlı inceleme sitelerinden aldığı olumlu eleştiriler sayesinde kendisini kanıtlamış durumda diyebilirim. Eğer siz de ateş ederek ilerlediğiniz stratejik beceri oyunlarını seviyorsanız indirip deneyebilirsiniz.

Özellikle reflekslerinizin kuvvetli olması gereken, hızlı düşünmeyi ve çabuk karar vermeyi gerektiren bir tarzda oyun olduğunu söyleyebileceğimiz Strikefleet Omega'da insanlığın kaderi yine sizin ellerinizde.

Oyunun konusundan bahsedecek olursak dünya gezegeni uzaylı düşmanlar tarafından yok edilmiştir. Fakat bu düşmanlar hala tatmin olmamış ve geri kalan tüm insanlığı yok etmeye çalışmaktadır.

Bu noktada savunma amaçlı kurulmuş olan ve  Strikefleet Omega adı verilmiş olan savunma güçlerinin başında siz varsınız. Amacınız ise bir yandan gezegen gezegen dolaşarak değerli taşları toplarken bir yandan da düşman gemilerine karşı kendinizi savunmak.

Oyuna ilk baktığınızda atarilerde oynadığımız arcade türde ateş etme oyunlarını hatırlattığını söyleyebiliriz. Fakat bu oyunun onlardan farklı olarak daha kapsamlı savaş ve oyun sistemine sahip olduğunu söylemek mümkün.

Oyunda seçebileceğiniz farklı gemi tipleri bulunuyor. Siz de bunlardan istediğinizi seçerek kontrol ediyorsunuz. Başarılı grafiklere de sahip olduğunu söyleyebileceğim oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Omega - Görüntülü Sohbet

    Omega - Görüntülü Sohbet uygulaması rastgele insanlarla tanışmanıza olanak tanımaktadır.
  • Omega Legends

    Omega Legends Android İndir: Bilim kurgu temalı battle royale oyunu
  • Omega Wars

    Kozmik Efsaneler arasındaki yerinizi alın.
  • Omega Vanitas

    Dünyada kıyametin kopmasıyla birlikte değişen düzene ayak uydurarak hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.