Stylect

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Stylect uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca tüm popüler firmaların ayakkabılarını keşfedebiliyorsunuz.

Stylect uygulaması, ayakkabı meraklısı olan Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının çok beğeneceklerine inandığım bir ayakkabı kataloğu ve satın alma aracı olarak karşımıza çıktı. Ücretsiz olarak sunulan ve çok sade bir arayüzle birlikte gelen uygulama, özellikle kadınların ilgisini çekmeyi başaracaktır.

Uygulamanın en dikkat çeken yanı, dünyanın tüm bilinen ve popüler ayakkabı üreticilerinin tüm modellerini içerisinde barındırması. Böylelikle hangi firmanın hangi ayakkabı modelini satışa sunduğunu hemen gününde öğrenebiliyor, yüz binden fazla ayakkabı seçeneği arasında dolanabiliyorsunuz. Ayakkabıların marka ve model bilgilerinin sunulması ve çok sayıda fotoğraf barındırması sayesinde model numarasını aldığınız ayakkabıyı ülkemizdeki mağazalarda da aramaya başlayabilirsiniz.

Stylect içerisinde bir alışveriş modülü de bulunuyor ve online mağazalardan direkt alışveriş yapabiliyorsunuz. Ancak bu alışverişler maalesef ABD ve Avrupa temelli olarak hazırlandıkları için ülkemizden sipariş vermek mümkün olmuyor. Fakat bu ülkelerde yaşıyorsanız sorunsuz bir şekilde kapınızın önüne kadar ayakkabınızın getirilmesini sağlayabilirsiniz.

Beğendiğiniz ayakkabıları bir süre sonra tanımaya başlayan uygulama, böylece alternatif ayakkabıları size sunmaya başlayabiliyor. Dilerseniz beğendiğiniz bir ayakkabının satışa sunulması halinde bildirim alma seçeneğinden de faydalanabiliyorsunuz. Böylece teker teker ürünleri takip etmek yerine sizin için bu takibi Stylect'in yapmasına da izin verebiliyorsunuz.

Ayakkabı tutkunlarının kesinlikle göz atmadan geçmemeleri gereken bir uygulama olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Stylect

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Stylect uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca en son ayakkabı koleksiyonlarını takip edebilirsiniz.

Stylect uygulaması, ayakkabı tutkunu olan iPhone ve iPad kullanıcılarının beğeneceklerini düşündüğüm bir katalog ve alışveriş uygulaması olarak karşımıza çıktı. Ücretsiz olarak sunulan bir kaç dakika içerisinde alışabileceğiniz bir arayüze sahip olan uygulama, böylelikle ayakkabı keşiflerinizi yaparken zorlanmamanızı sağlıyor ancak çalışabilmesi için internet bağlantısına sahip olmanız gerektiğini de hatırlatmak gerek.

Uygulamanın içerisinde dünyanın her yanından en ünlü ayakkabı üreticilerinin neredeyse tüm eski ve yeni modellerini bulabiliyorsunuz. Henüz piyasaya çıkmamış koleksiyonların bile bulunabildiği uygulama, böylelikle bir süre sonra raflarda hangi ürünlerle karşılaşacağınızı görmenize olanak tanıyor. Tabii ki modellerin adları, kodları ve üreticilerinin yanında detaylı fotoğraflarına göz atmak da sunulan imkanlar arasında. Yüz binden fazla ayakkabı modeline sahip olan Stylect'te bu sayı her geçen gün daha da artıyor.

Kataloglarda yer alan bu ayakkabıları beğenme ve hatta beğenmeme seçeneklerini kullanarak kendinize özel bir liste de oluşturabiliyor, uygulamanın tercihlerinizi öğrenmesi neticesinde size daha uygun ayakkabıları göstermesini de sağlayabiliyorsunuz. Böylece devamlı olarak ayakkabı listeleri arasında gezinmek yerine öneriler de alabiliyorsunuz.

Beğendiğiniz bir ayakkabının satışa sunulması halinde bildirim de alabildiğiniz için bir an önce alışverişe çıkabiliyorsunuz. Uygulamanın kendi içerisinde online bir mağaza mevcut ancak bu mağaza sadece ABD ve AB pazarında aktif olduğu için maalesef ülkemizdeki kullanıcılar tarafından kullanılamıyor.

Ayakkabı tutkunlarının ayakkabı modasını kolayca takip edebilmek için kesinlikle göz atmaları gereken uygulamalar arasında olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.