Submarine Duel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Submarine Duel, ücretsiz olarak indirip iki kişi ile oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunu.

Submarine Duel, Android kullanıcıları için ücretsiz olarak kullanıma sunulan bir aksiyon oyunu. İki kişi olarak oynayabileceğiniz bu oyun sizlere oldukça eğlenceli dakikalar vadediyor.

Arkadaşınız ile otururken sıkılıp bir oyun oynamak istemişseniz işte Submarine Duel tam size göre. Çok fazla olmayan bir boyutuyla ve oldukça basit bir oynama yöntemiyle sıkıntınızı hemen alacak olan bu oyun, sizleri denizaltında büyük eğlencelere davet ediyor.

Submarine Duel'in oynanışı ise oldukça basit. Telefonunuzu arkadaşınızla karşılıklı olarak konumlandırıyorsunuz ve su baloncukları ile ortada duran bombayı ilerletmeye çalışıyorsunuz. Bombayı ilk önce rakibin gemisine ulaştıran taraf oyunu kazanır. İşte bu kadar basit. Oyun sırasında ekrandan ek süre ve ek güçlendirme gibi çeşitli bonuslar geçiyor. Baloncuklar yardımıyla bu bonusları kazanan taraf ise rakibinden bir adım öne geçmekte. Oldukça keyifli bir tasarımı olan Submarine Duel, sizi boş zamanınızda hem dinlendirecek hem de keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak. Hadi, durmayın hemen şimdi indirin! Bakalım oyunu kim kazanacak?

Uğur Sağlam

Submarine Duel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Submarine Duel ile arkadaşınızla birlikte denizaltında geçen büyük bir eğlenceye hazır olun.

Submarine Duel, İOS cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz iki kişilik oyundur. Arkadaşınızla, kardeşinizle ve akrabalarınızla birlikte doyasıya bir eğlence için bu balon mücadelesine sizde katılın.

Bu iOS oyunu denizaltında geçiyor ve rakibi bomba yardımıyla patlatmayı amaçlıyor. Submarine Duel, iki taraf için de ortada duran bombaları baloncuklar yardımıyla karşı tarafa göndermenizi istiyor. Bu süre boyunca en hızlı hareket eden ve en çok baloncuk gönderen taraf oyunu kazanmış oluyor. Submarine Duel eğlenceli olmasına rağmen oldukça basit bir şekilde oynanabilmekte. Bu da oyunu iki kişi ile oynanan diğer oyunlar arasında iyi bir sıralamaya taşıyor.

Submarine Duel'in bombalarını göndermeyi başarırsanız, yeni bölüme geçebilir dilerseniz de aynı bölümü başka rakipler ile oynayabilirsiniz. Telefonunuzu yormayan ve oldukça hızlı bir şekilde açılan Submarine Duel, boş vakitleri değerlendirmek için oldukça doğru bir seçim olacaktır. İyi eğlenceler.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World of Warriors: Duel

    World of Warriors: Duel basit bir şekilde oynayabileceğiniz bir mobil dövüş oyunudur
  • Heroic - Magic Duel

    Dev yaratıklara karşı aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Idle Submarine

    Farklı denizaltı araçları ile macera dolu dalışlar yapacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Russian Submarine Navy War 3D

    Denizaltı kullanıp deniz savaşlarının önemli taktiklerini öğrenebileceğiniz ücretsiz bir simülasyon oyunu.
  • Math Duel

    Math Duel, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir matematik oyunudur.
  • Pokemon Duel

    Pokemon Duel mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Dice Duel

    Dice Duel, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilen çok oyunculu online zar oyunu.
  • Duel Otters

    Duel Otters, iki kişilik oynanabilen refleks oyunlarından biri.