Sugar Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Eğlenceli eşleştirmeler yapabileceğiniz ve farklı mekanlarda dolaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Farklı şekle sahip onlarca şeker yığınını eşleştirerek çeşitli ödüller kazanabileceğiniz ve eğlenceli dakikalar geçirebileceğiniz Sugar Heroes, mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan eşsiz bir oyundur.

Canlı grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, farklı renkte ve şeklideki şeker bloklarını uygun bir şekilde bir araya getirerek eşleştirmeleri tamamlamak ve puan toplamaktır. En az 3 aynı bloğu yan yana veya alt alta getirerek blokları yok edebilir ve şekerleri eşleştirerek seviye atlayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve eğlenceli bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda yüzlerce farklı eşleştirme bölümü bulunmaktadır. Ayrıca onlarca komik karakter ve büyüleyici mekan yer almaktadır. Eşleştirmeleri başarıyla tamamlayarak seviye atlayabilir ve yeni mekanlar keşfederek yolunuza devam edebilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda ücretsiz olarak hizmet veren ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken Sugar Heroes, eğlenceli bir eşleştirme oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

Sugar Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
97.8 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli eşleştirmeler yapabileceğiniz ve farklı mekanlarda dolaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Sugar Heroes, keyif verici eşleştirmeler yapabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı şekle ve renge sahip şeker yığınlarını uygun şekillerde birleştirerek eşleştirmeleri tamamlamak ve çeşitli objelerin kilidini açmaktır. Şeker bloklarını eritmek için aynı renkte ve şekildeki 3 bloğu bir araya getirmelisiniz. Aynı blokları yan yana veya üst üste dizerek eşleştirebilirsiniz. Bu sayede puanlar toplayabilir ve farklı mekanlar keşfedebilirsiniz. Sıra dışı tasarımı ve sürükleyici bölümleri ile benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde yüzlere farklı eşleştirme bölümü ve sayısız ödül yer almaktadır. Birçok komik karakterden yardım alarak büyüleyici mekanlarda eşleştirmeleri tamamlayabilir ve seviye atlayabilirsiniz. Mobil oyun dünyasında klasik kategoride yer alan ve ücretsiz olarak sunulan Sugar Heroesile sizde günün stresini atabilir ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sugar Store

    Kendi dükkanımızı açmaya çalışacağız.
  • Sugar Smash: Book of Life

    Şeker patlatacağız.
  • Pit Crew Heroes

    Arabaları tamir edeceğiz.
  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • LightSlinger Heroes

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Rumble Heroes

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.
  • Heroes Legend

    Sürükleyici bir rol oyunu deneyimleyeceğiz.
  • Gladiator Heroes Clash

    Gladyatör savaşlarına katılacağız.