SumRando Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME

SumRando Messenger uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan şifrelenmiş mesajlar gönderebiliyorsunuz.

SumRando Messenger uygulaması, Android cihazını kullanarak dostlarıyla güvenli iletişim kurmak isteyenlere yönelik hazırlanmış şifreleme destekli bir mesajlaşma uygulaması. İki kullanıcı arasındaki iletişimi tamamen şifrelenmiş bir şekilde iletebildiği için herhangi bir kurum ya da kuruluş tarafından dinlenmenizin de imkansız hale geldiğini söyleyebilirim.

Yazılı mesajlar, fotoğraflar, videolar ve dosyalar göndermenize izin veren uygulama, sadece bir kullanıcı adı ve şifre talep ettiği için kişisel gizliliğinizi de ihlal etmiyor. Gönderilen mesajları silme ya da bütün sohbeti yok etme gibi opsiyonlarının yanında grup sohbetlerine de olanak tanıyan uygulama, denemeden geçmemeniz gereken sohbet araçları arasında.

Yiğit Ekim Demir

SumRando Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

SumRando Messenger uygulaması sayesinde dostlarınıza iPhone ve iPad cihazlarınızdan şifreli mesajlar gönderebiliyorsunuz.

SumRando Messenger uygulaması, dostlarıyla şifreli bir bağlantı üzerinden anlık mesajlaşmalar gerçekleştirmek isteyenlere yönelik hazırlanmış bir iPhone ve iPad uygulaması olarak karşımıza çıktı. Ücretsiz olarak sunulan ve içeriğindeki aktif şifreleme mekanizması sayesinde hattınızı kimsenin dinlemesine izin vermeyen uygulama, internet bağlantısıyla hızlı çalışır bir şekilde görevini yapıyor.

Fotoğraf, yazı, video ve dosya gönderme gibi olanakların yanında grup sohbetlerine de izin veren SumRando Messenger, gönderilmiş olan mesajların ve iletilerin geri alınması gibi bazı sohbeti kolaylaştırıcı ve kullanıcı gizliliğini iyileştirici özelliklere de sahip.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Messenger for Pokemon GO

    Messenger for Pokémon GO, Pokémon GO oynayanların kendi aralarında kolayca iletişim kurabilmesi ve tanışabilmesi için yapılmış bir uygulamadır.
  • Shout! for Messenger

    Shout! for Messenger uygulaması ile Android cihazlarınızdan capslerinizi yapabilir, dostlarınıza Facebook Messenger ile gönderebilirsiniz.
  • Messenger Kids

    Messenger Kids Android uygulamasını indirin, çocuğunuzun sanal ortamda kimlerle konuştuğunu bilin.
  • Sound Clips for Messenger

    Sound Clips for Messenger uygulaması sayesinde Android Facebook Messenger üzerinden eğlenceli ses klipleri gönderebilirsiniz.
  • Facebook Messenger (APK)

    Facebook Messenger (APK), Facebook arkadaşlarınızla çok daha hızlı ve eğlenceli bir şekilde mesajlaşmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Messenger WithYou

    Messenger WithYou, MSN ve Yahoo mesajlaşma deneyimini mobile taşıyan bir uygulamadır.
  • Plus Messenger

    Plus Messenger'ı kullanarak dostlarınızla Android cihazlarınızdan kolayca sohbet edebiliyorsunuz.