Sunny Hillride

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Sunny Hillride adlı Android oyununda bir yandan arabanızı olabildiğince hızlı sürerken bir yandan da bagajlarınızı düşürmemeniz gerekiyor.

Sunny Hillride, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınız ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz oldukça keyifli ve sürükleyici bir araba oyunudur.

Birbirinden yüksek tepelerin yer aldığı farklı haritalar üzerinde aracınızı olabildiğince hızlı sürmeye çalışacağınız bu oyunda benzininiz bitene kadar ilerleyeceksiniz ve bu süre içerisinde yeterli puanı toplamanız durumunda sonraki bölümlere geçebileceksiniz.

Bölüm içerisinde yaptığınız hız, havada geçirdiğiniz süre ve daha birçok farklı etkenin puanınızı etkileyeceği bu oyunu çok seveceğinize eminim.

Yer yer zorlu akrobatik hareketler yapmanız gereken oyunda dikkat etmeniz gereken iki şey var. Birincisi benzininizi boşu yere harcamamak, ikincisi ise aracınızın üstünde yer alan bagajınızı kaybetmemek. Eğer bu iki kurala dikkat ederseniz daha yüksek puanlar alabilir ve bölümleri çok daha kolay şekilde tamamlayabilirsiniz.

Tüm bunların dışında toplayabileceğiniz kadar altın toplamak ve yol üzerinde karşınıza çıkan eşyaları almak da önem taşımaktadır.

Kullanıcılara eğlenceli zaman geçirebilmeleri için farklı oyun modları da sunan Sunny Hillride, buna ek olarak gerçekleştirilmesi gereken farklı başarımları da oyun severlere sunmaktadır. Ayrıca liderler tablosu üzerinde yer almaya çalışabilir ve diğer oyuncuların skorlarıyla kendi skorlarınızı karşılaştırabilirsiniz.

Can Çevrim

Sunny Hillride

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
198 TOPLAM İNDİRME

Sunny Hillride, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve yüksek tepeleri başarıyla geçmeniz gereken bir araba oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici ve keyifli bir araba oyunu olan Sunny Hillride'da ailenizle birlikte şimdiye kadar çıkacağınız en çılgın tatil yolculuğuna çıkıyorsunuz.

İrili ufaklı yükseltilerin ve tepelerin yer aldığı farklı oyun haritalarında son sürat yolculuk yaparken bir yandan da aracınız üzerinde yer alan bagajları düşürmemeye çalışacağınız oyun gerçekten çok keyifli.

Karlı dağlar, rengarenk ormanlar, çöller ve daha birçok farklı ortamın sizi beklediği oyunda gözünüz bir yandan oyun haritasında bir yandan benzin göstergesinde bir yandan bagajda olacak. Sadece bu kadar mı? Hayır dahası da var.

Tepelerden aşağı inerken hızlanmaya çalışarak tepenin sonuna geldiğiniz zaman havalanacağınız ve gök yüzünde yer alan altınları toplayacağınız ve yolda ilerlerken karşınıza çıkan eşyaları toplayacağınız oyunda yaptığınız her türlü aktivite oyun sonunda alacağınız toplam puanı etkiliyor.

Tüm bu saydıklarımızın dışında açtırmanız gereken farklı başarımlar ve liderler listesi üzerinde kendinize yer bulma şansı da Sunny Hillride'da sizleri bekleyen diğer özelliklerden.

Şimdiye kadar hiçbir tatil yolcuğu bu kadar eğlenceli olmamıştı. Sunny Hillride ile macera dolu ve son sürat bir tatil yolculuğu sizleri bekliyor.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Manor : Sunny House

    Merge Manor : Sunny House, bahçeyi güzelleştirdiğiniz eşleştirmeye dayalı Android bulmaca oyunu.
  • Sunny Farm

    Zengin bir çiftçilik deneyimi bizleri bekliyor.
  • Sunny School Stories

    Eğlenceli ve keyifli bir eğitici oyun
  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu
  • Racemasters - Сlash of Сars

    Kartlarınızı kullanarak rakiplerinizi yarış dışı bırakın.
  • Hyperspeed

    Hyperspeed'de yarışırken rakiplerinizle konuşabiliyorsunuz.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Stick Sprint

    Teke tek tek tur yarışlara katılıyoruz.