Süper Batak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,747 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Süper Batak, Android cihazları üzerinde eşili batak ya da ihaleli batak oynamak isteyen kullanıcılar için geliştirilen eğlenceli bir kart oyunu.

Süper Batak, tam olarak adından da anlayacağınız üzere tüm batak oynama seçeneklerini Android oyuncularına sunan ücretsiz bir batak oyunu. Eşli batak, ihaleli batak ve koz maça batak oynayabileceğiniz oyunda ister tek başınıza bilgisayara karşı, isterseniz de online olarak diğer oyunculara karşı mücadele edebiliyorsunuz.

Tek başınıza oynarken herhangi bir internet bağlantısına ihtiyacınız yok fakat online oynamak için Android telefon ya da tabletinizin internete bağlı olması gerekiyor.

Online batak oynarken birlikte oynadığınız diğer oyuncularla ister masada isterseniz de özel olarak mesajlaşabiliyorsunuz. Bunun dışında pek çok batak oyununda bulunmayan kameralı sohbet seçeneği de bulunuyor.

Kendinize özel bir profiliniz olan oyunda dilerseniz diğer oyuncuların profillerini inceleyebiliyorsunuz. Batak oynamak dışında pek çok arkadaşlık kurabileceğiniz Süper Batak gerçekten süper. Cikcik.com'un online oyuncular ile birlikte eşli, ihaleli, koz maça, kameralı, online ve internetsiz batak oynamak için tek yapmanız gereken uygulamayı Android mobil cihazlarınıza indirmek.

Eğer bir batak ustası olduğunuzu düşünüyorsanız, Süper Batak ile kendinizi sınayıp diğer oyunculara karşı nasıl oynadığınızı görmenin tam vakti.

Barış YANIK

Süper Batak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
513 TOPLAM İNDİRME
32.6 MB DOSYA BOYUTU

Süper Batak, online ya da internet bağlantısı olmadan iPhone ve iPad'leriniz üzerinde eşli ve ihaleli batak oynayabileceğiniz ücretsiz bir iOS oyunu.

Süper Batak, iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip eşli ve ihaleli batak oynayabileceğiniz bir iOS batak oyunu. İnternet bağlantınız olmasa bile bilgisayara karşı tekli batak oynama imkanı sunan oyunda, internet bağlantısı ile online olarak diğer oyunculara karşı batak oynayabiliyorsunuz.

Batak oynamanın daha da ötesinde olan Süper Batak, online batak oyunlarında hem masada hem de özel olarak oyuncuların birbirleriyle yazılı ve kameralı sohbet yapabilmesini sağlıyor. Böylesine gelişmiş özellikler ile donatılmış olan batak oyunu sayesinde hem batak oynayarak keyifli vakit geçirebiliyor hem de bir çok yeni arkadaşlık kurabiliyorsunuz.

Sade ve gözü yormayan tasarımıyla keyifli vakit geçirmenizi sağlayan Süper Batak'ın ücretsiz olması en büyük artılarından bir tanesi. Oyun içerisindeki batak türleri ise eşli batak, ihaleli batak ve koz maça batak.

Oyun içerisinde kendinize özel masa açarak davet ettiğiniz arkadaşlarınızla batak oynama şansınız bulunuyor. Dilerseniz masayı açık yaparak yeni oyuncular ile hemen batak oynamaya başlayabiliyorsunuz. Girmeden önce sadee bir kere giriş yapmanız yeterli olduğu için her defasında giriş yapmanız gerek kalmıyor.

Eğer iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz bir batak oyunu arıyorsanız Süper Batak'ı mutlaka indirip denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Batak Club

    Batak Club Android İndir: Online batak, eşli batak, ihaleli batak oynayın
  • Batak İhaleli

    Batak İhaleli, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde offline olarak ihaleli batak oynamanızı sağlayan ücretsiz bir Android kart oyunu.
  • Batak

    Batak, internete ihtiyaç duymadan güçlü bir yapay zeka karşısında batak oynama şansı elde edebileceğiniz ücretsiz bir Android oyunu..
  • Batak HD Online

    Batak HD Online, diğer oyuncular ile online olarak ihaleli batak oynama keyfi yaşayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android batak oyunu.
  • Batak Ustası

    Batak Ustası, Android mobil cihazlarınız üzerinde batak oynama keyfini çıkarabileceğiniz ücretsiz ve oldukça keyifli bir Android batak oyunu.
  • Batak HD

    Batak HD, adından anlaşıldığı gibi popüler kart oyununu güzel grafiklerle ve farklı seçenekleriyle oynamanızı sağlayan iyi bir uygulama.
  • Batakçı

    Batakçı, üst düzey yakay zekaya karşı batak oynayarak oldukça eğlenebileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir Android oyunudur.
  • MARVEL Battle Lines

    Süper kahramanlarla kötüler evreni kurtarmak için güçlerini birleştiriyor.