Super Block Jumper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Super Block Jumper, zıplayarak ilerlemeye çalışacağınız ve böylece yüksek puan almaya çalışacağınız eğlenceli bir Android zıplama oyunu.

Super Block Jumper, Minecraft oyununun grafiklerine benzer şekilde tasarlanan eğlenceli ve ücretsiz bir Android zıplama oyunu.

Oyunda hata yapma lüksünüz yok. Eğer hata yaparsanız yanıyor ve baştan başlamak zorunda kalıyorsunuz. Oyunu oynadıkça kazandığınız altınlarla oyun içerisinde kullanabileceğiniz yeni karakterler satın almak mümkün. Böylece oyun sürekli aynı şekilde kalmıyor ve bir süre sonra sıkıcı gelmeye başlamıyor.

Tek dokunuş ile kolay kontrol sağlayacağınız oyunda sürekli rekorunuzu geliştirerek yükseltebilirsiniz. Arkadaşlarınızın kırdığı rekorları da geçmeye çalışabilirsiniz.

Basit yapıda olan fakat son derece eğlenceli bir oyun olan Super Block Jumper'ı Android telefon ve tabletlerinize indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Super Block Jumper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Super Block Jumper, zıpladıkça puan kazanarak en yüksek puana ulaşmaya çalışacağınız ücretsiz bir iOS oyunu.

Super Block Jumper, sonsuz koşu oyunları oynamaktan sıkılan fakat bu türdeki oyunları oynamayı seven iPhone ve iPad sahiplerinin oynayabileceği ücretsiz iOS beceri oyunlarından bir tanesi. Super Block Jumper'ı indirip oynamaya başladıktan sonra gözünüze ilk çarpacak olan şey oyunun Mario ve Minecraft oyunlarına olan benzerliği. Oyun yapısı itibariyle biraz MArio benziyor. Grafikler ise neredeyse tamamen Minecraft gibi. Bu nedenle oyun normalde çekeeğinden daha fazla ilgi çekmeyi başarıyor diyebilirim.

Oyunda yer alan bloklar üzerinde zıplayarak her zaman en yüksek puana ulaşmaya çalışmalısınız. Kendi rekorunuzu sürekli geliştirebileceğiniz oyuna farkında olmadan bağımlı olup saatlerce oynayabilirsiniz. Ayrıca sahip olduğunuz rekor ile arkadaşlarınız ile de yarışabilirsiniz.

Ekrana tek parmak ile dokunarak oynayabileceğiniz oyunun kontrol sistemi son derece rahat. Grafikleri pek özgün olmamasına rağmen, bu tür oyunlarda pek sık karşılaşılmadığı için göze hoş geliyor diyebilirim.

iPhone ve iPad üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunu indirerek hemen başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Block Jumper

    Block Jumper, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Beat Jumper

    Beat Jumper, yüksek tempolu beceri oyunu.
  • Hoops Jumper

    Hoops Jumper, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Planet Jumper

    Planet Jumper oyununda kendi karakterinizle birlikte uzayda uzun bir yolculuğa çıkıyorsunuz.
  • Ted the Jumper

    Ted the Jumper karşımıza yüksek kaliteli bir bulmaca oyunu olarak çıkıyor.
  • Lock The Block

    Lock The Block, reflekslerinizi kullanarak nesneleri oluşturmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Drop Block

    Drop Block, Android cihazlarınızda reflekslerinizi geliştirmek için oynayabileceğiniz harika bir oyun.
  • Block Havoc

    Block Havoc, iki topu birlikte kontrol ederek bloklardan kaçmaya çalıştığınız zorlu Android oyunu.