Super Cat Bros

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
153 TOPLAM İNDİRME

Super Cat Bros, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kedili platform oyunu.

Super Cat Bros, kedilerin yer aldığı platform oyunları arasında. Retro görselleriyle eski oyunculara iç geçirten yapımda birbirinden yetenekli kedileri kontrol ediyoruz. Amacımız kedileri bir araya getirip mutlu olmalarını sağlamak. Kedileri seviyorsanız Android için ücretsiz indirilmeye açılan bu oyuna bayılacaksınız.

Retro stili grafik ve ses efektleriyle Super Mario oynadığımız döneme götüren iki boyutlu platform oyununda kedi Alex’i kardeşleriyle buluşturmanız gerekiyor. Her tarafı tuzaklarla çevrili, devasa yaratıklarla karşılaştığımız gizemli bir adada arkadaşlarımızı bulmamız kolay olmuyor. Kimi zaman yüzüyor, kimi zaman koşuyor, kimi zaman uzun atlayışlar yapıyor, kimi zaman da tırmanılarak ulaşabilen güç noktalara adım atmamız gerekiyor.

Karşılaştığımız yaratık veya tuzaklara göre farklı kedi seçmemizi isteyen oyunda kontroller ise son derece basit. Ekranın sol ve sağ yanına dokunarak kedileri kontrol ediyoruz. Kedi demişken seçilebilir 6 kedi mevcut ve hepsinin ayrı bir yeteneği var.

Erkan Calp

Super Cat Bros

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
64 MB DOSYA BOYUTU

Super Cat Bros, farklı yeteneklere sahip kedileri kontrol ettiğiniz retro platform oyunu.

Super Cat Bros, efsane platform oyunu Super Mario’ya benzerliğiyle dikkat çekiyor. iOS tarafında da ücretsiz indirilmeye açılan iki boyutlu retro platform oyununda ana karakter elbette kediler ancak gizemli adada birçok düşmanla karşılaşıyoruz. Kardeşlerimizi bulmak için bulunduğumuz adada türlü tuzaklar da bizleri bekliyor.

Retro stili görsellere sahip platform oyunlarından keyif alanları ekran başına kilitleyecek bir yapım Super Cat Bros. Yenilikçi kontrol sistemiyle hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunan ücretsiz platform oyununda ana karakter kedi Alex. Görevimiz kardeşleriyle bir araya getirmek.

Oyunda toplam 50 bölüm mevcut ve farklı yeteneklere sahip 6 kediyi kontrol ediyoruz. Yüzme, tırmanma, koşma, zıplama kısacası her türlü hareketi yaptıran zorlu bölümler karşımıza çıkaran oyunda gizli birçok öğe ve kazanım mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Dash-Cat

    Renkli bir sonsuz koşu oyunu olan Super Dash-Cat tamamen ücretsiz.
  • Super Phantom Cat

    Super Phantom Cat mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Super Cat Tales 2

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Cat Gunner: Super Force

    Tempolu bir yapıda savaşacağız.
  • Super Cat

    Super Cat, adından da anlayacağınız üzere Süper Kedi'yi kontrol ederek uçmanız ve yüksek puan kazanmanız gereken eğlenceli bir Android oyunu.
  • Super Sticky Bros

    Super Sticky Bros, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Super Phantom Cat 2

    Kedili süper eğlenceli bir platform oyunu
  • Cat vs Mice

    Süper eğlenceli kedi fare oyunu