Super Dash-Cat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Renkli bir sonsuz koşu oyunu olan Super Dash-Cat tamamen ücretsiz.

Bağımsız mobil oyun geliştiricileri içerisinde hatırı sayılan bir yere sahip olan Marc Greiff, yeni bir mobil oyun ile karşımıza çıkıyor. Sonuz koşu oyunlarına bir miktar retro grafik katıp eğlenceli bir çalışma hazırlayan Marc, Super Dash-Cat isimli bu oyunuyla internet dünyasının en favorik karakterlerinden biri olan kedileri kullanırken çizburger alıntısı yapmaktan da geri kalmıyor. Canabalt isimli oyun ile büyük bir benzerlik taşıyan Super Dash-Cat, bu dünyayı bize daha renkli bir şekilde tasvir ediyor.

Binaların çatılarında geçen ve durdurulamaz bir kedinin koşu tehlikesini konu alan oyunda amacaınız olabildiğince fazla çizburger toplayıp puan kazanmak. Karakteriniz son derece kırılgan bir yapıya sahip. Dolayısı oyunun birçok bölümünde ufak bir hata her şeyin sonu olabilir. Arada karşınıza çıkacak olan paraşüt ve benzeri power-up seçenekleri sizi tehlikeli zeminden uzak tutsa dahi havadan roket saldırıları da geliyor.

Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmıi Super Dash-Cat isimli bu sonsuz koşu oyunu tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyor. Oynadıkça elde ettiğiniz puanlar ile birlikte yeni karakterler açıp oyunu baştan oynayabiliyorsunuz. Bu karakterler içerisinde Grumpy Cat, Sonic The Hedgecat, Nyan Cat ve benzeri olanları var.

Alper Çetiner

Super Dash-Cat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Renkli bir sonsuz koşu oyunu olan Super Dash-Cat tamamen ücretsiz.

Bağımsız bir oyun geliştiricisi Marc Greiff yine başka bir mobil oyunla karşımızda. Yeni sonsuz koşu oyununda bir kediyi bize oynatan Marc, Super Dash-Cat ismiyle internet dünyasının en popüler karakterini kullanırken bunun için gerekli olan çizburger referansını vermekten de geri kalmıyor. Canabalt isimli oyunun renkli bir versiyonu gibi görünen bu çalışma farklı power-up seçenekleryle de dikkat çekiyor.

Damdan dama atlayan bir kedi olarak temposunu durduramadığınız karakter ile amacınız yolda dizili olan çizburgerleri olabildiğince toplamaya çalışmak. Son derece hassas bir karakteri oynadığınız için çoğu durumda tek bir yanlış hareket oyunun bitmesine neden olacaktır. Arada bir çıkan paraşüt sayesinde bir müddet yerdeki engebelerden kurtulabiliyorsunuz, ancak yukarıdan gelecek olan roket saldırılarına karşı hiçbir şeyin garantisi yok.

iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış bir sonsuz koşu oyunu olan Super Dash-Cat tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyor. Oyun içerisinde kazanmış olduğunuz puanlarla birlikte Grumpy Cat, Sonic The Hedgecat, Nyan Cat ve benzeri karakterleri yönetebiliyor olacaksınız.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Cat Bros

    Super Cat Bros, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kedili platform oyunu.
  • Super Phantom Cat

    Super Phantom Cat mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Super Cat Tales 2

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Sonic Dash APK

    Sonic Dash APK Android koşu oyunları içerisinde oldukça popüler. Sonsuz koşu ve yarış birleşimi hızlı tempolu mobil oyun, süper eğlenceli.
  • Cat Gunner: Super Force

    Tempolu bir yapıda savaşacağız.
  • Super Cat

    Super Cat, adından da anlayacağınız üzere Süper Kedi'yi kontrol ederek uçmanız ve yüksek puan kazanmanız gereken eğlenceli bir Android oyunu.
  • Super Bit Dash

    Super Bit Dash retro tarzda bir ilerlemeli oyundur
  • Tap Tap Dash

    Tap Tap Dash, Android cihazınızda reflekslerinizi geliştirmek amacıyla oynayabileceğiniz süper eğlenceli bir oyun.