Süper Esnaf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,379 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Süper Esnaf uygulaması ile Android cihazlarınızı kullanarak kolayca çevrenizdeki esnaf dükkanlarına ulaşabilirsiniz.

Süper Esnaf uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz ve kolayca çevrenizdeki esnaf dükkanlarını bulup istediğiniz hizmeti alabileceğiniz kaliteli bir uygulama olarak karşımıza çıktı. Günümüzde varolan lokasyon bazlı uygulamaların pek çoğu kafeler, barlar gibi mekanlar için avantajlı duruma geliyorlar ancak Süper Esnaf bunu direkt olarak dükkanlara götürerek herkesin çevresindeki esnaflardan haberdar olmasını sağlıyor.

Uygulamayı kullanırken belirlediğiniz kategorilerdeki esnafları görebilir ve çevrenizde olanlara hemen erişebilirsiniz. Bu dükkanlar arasında kasaplardan tutun da terzilere kadar oldukça geniş bir skalanın olduğunu da belirtmek gerek.

Dükkanların açık adresleri, harita üzerindeki konumları ve iletişim numaraları da uygulama içerisinde mevcut ve bu sayede kullanırken istediğiniz esnafa hemen ulaşabilirsiniz. Esnafları favorilerinize ekleme ve varolan favorilerinizi arkadaşlarınızla Süper Esnaf içerisinden paylaşmak da mümkün.

Dolayısıyla aradığınız tüm hizmetlere erişebilmenize yardımcı olan uygulama, bir muhite yeni taşınanlar veya keşfetmeye vakti olmayanlar için de en avantajlı uygulamalardan birisi haline geliyor. Tabii ki dükkanı olanların bunu uygulama aracılığıyla kaydettirmesi ve potansiyel müşterilere daha kolay ulaşması da mümkün.

Yiğit Ekim Demir

Süper Esnaf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
413 TOPLAM İNDİRME
17.2 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad'lerinizde kullanabileceğiniz Süper Esnaf uygulaması ile çevrenizdeki tüm dükkanlara hemen ulaşabilirsiniz.

Son yıllarda konum tabanlı uygulamaların adedinde büyük artış var ancak bu uygulamalar genellikle yabancı kökenli oluyorlar ya da kafeler, barlar veya diğer eğlence mekanları üzerinde şekillendiriliyorlar. Süper Esnaf uygulaması bu sınırın biraz dışına çıkıyor ve çevrenizde bulunan esnaflar hakkında bilgi edinmenizi sağlıyor. Bulunduğunuz muhitteki kayıtlı olan tüm esnafları ve ne iş yaptıklarını gösterebilen uygulama Turkcell tarafından hazırlanmış ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor.

Çok kolay bir kullanıma sahip olması sayesinde kullanırken bir zorluk yaşayacağınızı sanmadığım Süper Esnaf uygulamasında muslukçulardan tutun da marketlere, ayakkabıcılara, şarküterilere, kasaplara ve diğer esnaflara kadar herkesi kolaylıkla bulabiliyor, dilerseniz yol tarifi alabiliyorsunuz.

Esnafların telefonları ve açık adresleri, ödeme bilgileri gibi diğer bilgiler ise işleri daha da kolay hale getiriyor ve direkt olarak onlara ulaşabiliyorsunuz. Uygulamada dikkat çeken diğer özelliklere de kısaca değinmek gerekirse;

  • Kategorilere göre arama yapabilme
  • Yol tarifleri
  • Hemen telefon araması imkanı
  • Konum bazlı listeleme
  • Favoriler ekleyebilme
  • Kendi dükkanınızı ekleme

Uygulama elbette daha fazla esnaf kayıt gerçekleştirdikçe daha kapsamlı hale gelecektir. Şimdilik bilhassa büyük şehirlerde yeterli olduğuna inandığım Süper Esnaf uygulamasını kesinlikle denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spyglass

    Spyglass uygulaması ile bilmediğiniz yerlerde yönünüzü kolayca bulabilirsiniz.
  • Path Guide

    Path Guide uygulamasıyla bilmediğiniz kapalı alanlarda kolayca yön bulabilmeniz artık çok kolay.
  • SpotAngels

    SpotAngels uygulaması ile aracınızla park yeri bulmanız kolay hale geliyor.
  • İBB Yol Gösteren

    İBB Yol Gösteren uygulaması ile gitmek istediğiniz noktalara en uygun rotayı tercih edebilirsiniz.
  • Wisepilot

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.
  • MapFactor

    MapFactor tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kapsamlı bir navigasyon uygulamasıdır.
  • Maverick: GPS Navigation

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.
  • Nasıl Giderim

    Nasıl Giderim, İstanbul genelinde seyahat etmeyi kolaylaştıran ücretsiz ve Türkçe bir navigasyon uygulamasıdır.