Super Monkey Ball Bounce

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

Bir Sega klasiği olan Super Monkey Ball serisi mobil dünyada iki boyutlu bir pachinko oyunu olarak şansını deniyor.

Mobil oyun dünyasına sıkça oyun üretmeye başlayan Sega, Super Monkey Ball Bounce ile 3 boyutlu denge oyununu 2 boyutlu bir arcade oyununa dönüştürüyor. Bir zamanlar büyük emeklerle tasarlanan oyunları mobil cihazlara da aktaran Sega, ne yazık ki kalite konusunda biraz sınıfta kalan bir oyuna yer verse de ücretsiz olarak indirilebilen bu oyun çerezlik kategorisinde göz atmaya değer bir profil çiziyor. Japon pinball'u olarak bilinen pachinko oyununu Super Monkey Ball evreniyle zenginleştiren Sega, oyun içi satın alma seçenekleriyle dolu bir ürünü pazara çıkarmış. Geçtiğimiz haftalarda çıkan Crazy Taxi de aynı dertten muzdarip.

Sega'nın mobil sektördeki ana kahramanlarından biri olan Super Monkey Ball yepyeni bir oynanış tarzıyla eski oyuncuların burunlarını kıvırmasına neden olabilir ama daha önceki oyunları oynamayanların bu oyuna "olmamış" demeleri için herhangi bir sebep yok. Pachinko oyunu olarak ele alırsak oldukça renkli ve hareketli olan Super Monkey Ball Bounce, buzullar ve volkanlara kadar uzanan zengin bir dünya ve oyun dışında sunduğu birçok bulmaca ile oynamaktan keyif alabileceğiniz bir oyun. Üstelik aynı oyunu oynayan arkadaşlarınıza da meydan okumanız mümkün.

Alper Çetiner

Super Monkey Ball Bounce

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME

Bir Sega klasiği olan Super Monkey Ball serisi mobil dünyada iki boyutlu bir pachinko oyunu olarak şansını deniyor.

Mobil oyun dünyasında büyük bir çıkış dalgası yakalayan Sega, vizyonu değişse de eski kahramanlarından vazgeçemiyor. Super Monkey Ball Bounce ile klasik 3 boyutlu denge oyunlarını 2 boyutlu bir sisteme adapte eden Sega, eskileriyle kıyaslandığı zaman aynı kaliteyi yakalayamasa da ücretsiz bir oyun sunmuş olması da ayrı bir güzellik. Çerezlik kategorisine girebilecek bu yeni oyun türdeşleriyle kıyaslandığında ise beğenilmeyi hakkeden bir iş ortaya çıkıyor. Japonya'da oynanan bir nevi pinball olan pachinko, Super Monkey Ball dünyasıyla zenginleştirilmiş olan Sega, oyun içi satın almaların fink attığı bir oyun çıkarmış. Ne var ki bu aralar bu politikaya sıkça rağbet ediliyor ve Crazy Taxi de aynı durumun mağduru.

Sega'nın mobil oyunlarda başı çeken kahramanlardan biri olan Super Monkey Ball, alışılagelmemiş bir oynanış şekliyle eski oyuncuların çok da hoşnut olmayacağı bir görüntü yaratıyor olabilir. Ancak seriye aşina olmayıp ilk kez bu iki boyutlu oyunu deneyimleyecek olanların pek de şikayet etmelerini gerektirecek bir durum yok. Pachinko oyunu olarak incelediğimizde renklerin ve animasyonların göz aldığı bir oyun ve buzullardan volkanlara uzanan zengin bölümler ve arkaplanlar kaliteyi yükseltiyor. Üstelik oyun dışı çözülen bulmacalar sayesinde tekdüze bir oyun yapısından da uzaklaşılmış. Bunun üzerinde aynı oyunu oynayan arkadaşlarınıza kafa tutma şansınız da var.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ball Blast APK

    Ball Blast APK Android oyununda top silahıyla kayaları parçalıyorsunuz. Hayatta kalma temelli süper eğlenceli bir Android oyunu.
  • Super Addicting Switch Ball

    Belirtilen hedefleri toplamaya çalışacağız.
  • Balls Bounce

    Tuğlaları tek vuruşta kırın.
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • Cosmo Bounce

    Eğlencenin tavan yaptığı Cosmo Bounce tamamen ücretsizdir.
  • Bounce House

    Yeteneklerinizi sınayabileceğiniz keyif dolu bir beceri oyunu
  • Balls Bounce Bricks

    Zevkli ve eğlenceli bir tuğla kırma oyunu
  • Bounce Fill

    Zevkli kurgusu ve sürükleyici atmosferiyle dikkat çeken bir mobil oyun