Super Muzzle Flash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Super Muzzle Flash, ekranda dolaşan yaratıkları yok etmeye çalıştığımız bir aksiyon oyunu.

Super Muzzle Flash, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanılmak üzere tasarlanmış bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda başarılı olabilmek için son derece hızlı çalışan reflekslere sahip olmamız ve oyun esnasında hızlı düşünüp hemen harekete geçmemiz gerekiyor.

Oyuna ilk girdiğimizde karşılaştığımız tasarım açıkçası çok etkileyici değil. Oyunun retro atmosfere sahip olması güzel bir ayrıntı. Fakat biraz daha dolu görünen bir arayüze yer verilseydi daha iyi olabilirdi. En nihayetinde mobil oyunlar arasında retro bir karaktere sahip olup da etkileyici olmayı başarabilen birçok örnek var.

İşin güzel yanı görsel anlamdaki tekdüzelik oyunun zorlu yapısı içerisinde eriyip gidiyor. Temel amacımız ekrana fırlayan turuncu hayaletleri yok etmek. Bunu gerçekleştirebilmek için ekrana dokunmamız yeterli oluyor. Fakat bu noktada çok kritik bir detaya dikkat etmemiz gerekiyor. Ekranımıza sadece turuncu hayaletler çıkmıyor. Araya karışan mavi sivillere asla zarar vermememiz gerekiyor. Aksi halde oyunu başarısızlıkla sonuçlandırmış oluyoruz.

Oyunda sergilediğimiz performansı video olarak çekip arkadaşlarımızla paylaşabilme şansına sahip oluyoruz. Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Super Muzzle Flash, beceri odaklı oyunlar oynamaktan keyif alanların denemesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

Super Muzzle Flash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Super Muzzle Flash, aksiyonun eksik olmadığı, bir nebze el becerilerine dayalı bir aksiyon oyunu.

Super Muzzle Flash, sanki oyunseverlerin reflekslerini tam anlamıyla test etmek üzere geliştirilmiş gibi duran bir beceri oyunu izlenimi bırakıyor.

iPhone ve iPad cihaz kullanıcıları için tamamen ücretsiz olarak sunulan Super Muzzle Flash'da kulağa basitmiş gibi gelen fakat oyuna başladığımızda hiç de öyle olmadığını anladığımız bir görevi gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

Oyundaki temel amacımız ekranda hızlıca hareket eden hayatel görünümlü tuhaf yaratıkları yok etmek. Bunu gerçekleştirebilmek yaratıkların üzerine seri bir şekilde tıklamamız gerekiyor fakat bu noktada dikkat etmemiz gereken kritik bir nokta var. Ekranımıza sadece tehlikeli hayaletler gelmiyor. Mavi renkli hayaletler sivil olarak tanımlanmış. Dolayısıyla onları asla vurmamamız gerekiyor. Şayet vuracak olursak ne yazık ki kaybediyoruz.

Super Muzzle Flash'ta farklı zorluk seviyeleri mevcut. Bunlardan bir tanesi Godlike adını taşıyor ve gerçekten de başarılı olabilmek için ilahi bir güce sahip olmak gerekiyor.

Super Muzzle Flash'te ihtişamlı grafikler bekliyorsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Çünkü oyunda retro karaktere sahip bir modelleme dili kullanılmış. El becerilerinize güveniyorsanız Super Muzzle Flash'ı oynamadan karar vermeyin diyoruz!

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Batman & The Flash: Hero Run

    Batman'in başrolünde yer aldığı bu sonsuz koşu oyununda DC evreninin karakterleriyle gece yarısında asfaltı ütülerken hayatta kalmanız gerekiyor.
  • Super Smash the Office

    Super Smash the Office mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Alpha Guns 2

    Aksiyon yüklü bölümlerle süslü bir süper kahraman oyunu
  • Super Brawl Universe

    Nickelodeon çizgi filmlerinin karakterleri bu mobil oyunda
  • Miraculous APK

    Miraculous APK, Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi resmi mobil oyunudur. Süper kahraman koşu oyunu süper eğlenceli oynanışa sahip.
  • Super Boys - The Big Fight

    Super Boys - The Big Fight yoğun aksiyon içeren bir mobil dövüş oyunudur
  • Super Ninja Hero

    Super Ninja Hero, aksiyon odaklı beceri oyunlarından hoşlananların seveceği türden bir oyun.
  • Super Psycho Cycle

    Super Psycho Cycle, motorunuza atlayarak tüm düşmanlarınızı alt edeceğiniz klasik bir aksiyon ve ateş etme oyunudur.