Super Phantom Cat 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
138 TOPLAM İNDİRME

Kedili süper eğlenceli bir platform oyunu

Super Phantom Cat 2, Android telefon ve tabletinize çocuğunuz / küçük kardeşiniz için indirip gönül rahatlığıyla oynaması için vereceğiniz yapımlardan biri. Özellikle kızların severek oynayacağını düşündüğüm oyunda süper güçlere sahip bir kedi karakter olan Ari’yi kontrol ediyorsunuz.

Son derece kaliteli görseller sunan platform oyununda Ari’nin uzaylılar tarafından kaçırıldığı söylenen kız kardeşini bulmasında yardımcı oluyorsunuz. Genellikle tek gözlü yaratıklarla karşılacağınız bu yolculukta hayatta kalmak için tüm süper güçlerinizi kullanmanız gerekiyor. Balonlarla uçma, duvarları kırma, canavarları kendi boyunuza çekme ve buz heykellerine döndürme gibi birçok yeteneğe sahipsiniz. Daha da güzeli; bu tehlikeli yolculukta size eşlik edecek arkadaşlarınız (gitarist, dansçı, sihirbaz, patenci, kovboy, şampiyon) var.

Erkan Calp

Super Phantom Cat 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
144 MB DOSYA BOYUTU

Super Phantom Cat 2, yaşı küçük mobil oyunculara uygun renkli platform oyunu.

Super Phantom Cat 2, görsel çizgileriyle küçük yaşta mobil oyuncuların ilgisini çekmeyi başaran platform oyunu. İlk olarak iOS platformuna çıkış yapan oyunda kız kardeşi uzaylılar tarafından kaçırılan bir kediye yardımcı oluyorsunuz. Tek gözlü süper güçte yaratıkları atlatıp hayatta kalmayı başarırsanız kardeşinize kavuşuyorsunuz.

Minimalist görsellere sahip kolay oynanabilir platform oyunu Super Phantom Cat’in devam oyununda kız kardeşiniz Ina gülüp oynarken beklenmedik şekilde uzaylılarca kaçırılıyor. Hızla olay yerinden uzaklaşan gemiye yetişemeyen Ari (oyunun ana karakteri) gökyüzü ve yıldızlara kadar ulaşan uzun bir yolculuğa çıkıyor. Tehlikelerle dolu yerde elbette sevimli dostunuzu yalnız bırakmıyorsunuz. Bu arada kedi deyip geçmeyin; özel güçlere sahip kendisi. Balonlarla uçma, duvarları kırma, bir parmak dokunuşuyla canavarları küçültme, sinir bozan yaratıkları buz heykellerine çevirme, yenilmez moda geçip tehlikelere meydan okuma Ari’nin süper güçleri arasında. Ayrıca oynayabildiğiniz tek karakter Ari değil. En az onun kadar güçlü altı arkadaşıyla da oyunu sürdürebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Phantom Cat

    Super Phantom Cat mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Talking Tom Cat 2

    Talking Tom Cat 2 ile Android cihazınız komik bir konuşan kediye dönüşüyor
  • Cat Condo 2

    Kedilere kombinler hazırlayacağız.
  • Super Cat Tales 2

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Super Cat Bros

    Super Cat Bros, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kedili platform oyunu.
  • Super Dash-Cat

    Renkli bir sonsuz koşu oyunu olan Super Dash-Cat tamamen ücretsiz.
  • Super Cat

    Super Cat, adından da anlayacağınız üzere Süper Kedi'yi kontrol ederek uçmanız ve yüksek puan kazanmanız gereken eğlenceli bir Android oyunu.
  • PawPaw Cat

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir kedi bakma oyunu