Super Power FX

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
166 TOPLAM İNDİRME
56.6 MB DOSYA BOYUTU

Super Power FX uygulamasını kullanarak kendi kısa filmlerinizi çekebilir ve onlar göz alıcı efektler ekleyebilirsiniz.

Super Power FX kendi amatör filmlerini çekmeye hevesli kullanıcıların mutlaka denemesi gereken uygulamalar arasında yer alıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirilen bu uygulamayı hem tabletlerimiz hem de akıllı telefonlarımız üzerinde sorunsuz bir şekilde kullanabiliyoruz.

Uygulamayı indirdikten sonra hemen video çekip efektleri eklemeye başlayabiliyoruz. Ne yazık ki ilk aşamada sadece bir video efekti kullanılabilir durumda. Daha fazla efekt istiyorsanız uygulama içi satın almalar yapmak gerekiyor. Satın almayı düşündüğümüz efektleri önizleme sürümlerinin olmaması gerçekten kötü olmuş. Neyi satın alacağımızı göremeden sadece isimden yola çıkarak alım işlemini gerçekleştiriyoruz.

Uygulamanın kullanımı son derece kolay. Zaten video çekerken ne yapmamız gerektiği ayrıntılı bir şekilde açıklanıyor. Her seviyeden kullanıcının Super Power FX ile harika videolar üretebileceğini düşünüyorum. Kendi kısa filmlerinize göz alıcı efektler eklemek istiyorsanız Super Power FX'i mutlaka kullanmanız gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vintage FX

    Vİntage FX uygulamasını kullanarak fotoğraflarınıza göz alıcı filtreler ekleyebilirsiniz.
  • Easy Slowmo FX

    Easy Slowmo FX ile videolarınıza kolayca ağır çekim efekti uygulayabilirsiniz
  • InstaEffect FX

    InstaEffect FX, fotoğraflarınıza farklı filtre ve efektler ekleyebilmenizi sağlayan etkileyici ve kullanışlı bir iOS uygulamasıdır.
  • Distressed FX

    Distressed FX ile fotoğraflarınıza orijinal dokunuşlar yapabilir ve onları farklı sosyal medya platformlarında paylaşabilirsiniz.
  • FX Photo Studio

    FX Photo Studio uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda en kolay yoldan fotoğraflarınıza filtre ve efektler ekleyebilirsiniz.
  • FxGuru: Movie FX Director

    FxGuru: Movie FX Director tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kapsamlı bir videolara efekt ekleme uygulamasıdır.
  • Camera FX PRO

    Kapsamlı özellikleriyle dikkat çeken Camera FX PRO ile fotoğraflarınıza farklı dokunuşlar yapabilir ve onları daha ilgi çekici hale getirebilirsiniz.
  • Photo Power

    Photo Power ile fotoğraflarınızı dilediğiniz gibi düzenleyebilir ve onları bambaşka bir görünüme kavuşturabilirsiniz.