Super Starfish

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir beceri oyunudur

Super Starfish, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon ve beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Birbirinden zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda egzotik bir atmosfer yer alıyor.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm bir oyun olan Super Starfish, engellerden kaçarak puanlar topladığınız bir oyundur. Farklı zorluk seviyelerine sahip olan oyunda puanlar toplayarak arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğinizi düşündüğüm Super Starfish, aynı zamanda telefonlarınızda mutlaka yer alması gereken bir oyun da diyebilirim. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda denizyıldızlarını da toplayarak daha fazla puan kazanabiliyorsunuz. Super Starfish sizleri bekliyor.

Super Starfish oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Super Starfish

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
131 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu

Super Starfish, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yeteneklerinizi geliştirip eğlenceli vakit geçirebileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil aksiyon oyunu olan Super Starfish, evrendeki türlü engellerden kaçarak puanlar topladığınız bir oyundur. Egzotik bir atmosfere sahip olan oyunda yeteneklerinizi sergileyerek arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda deniz yıldızlarını da toplayarak daha fazla puan kazanabiliyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Super Starfish ile aynı zamanda basit oynanışıyla da ön plana çıkıyor. Super Starfish sizleri bekliyor.

Super Starfish oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alpha Guns 2

    Aksiyon yüklü bölümlerle süslü bir süper kahraman oyunu
  • Subject 8

    Süper zor side-scrolling arcade oyunu
  • Super Cat Tales 2

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • 99 Challenges!

    İmkansız süper kahraman görevlerini tamamlamanız gerekiyor
  • Super Brawl Universe

    Nickelodeon çizgi filmlerinin karakterleri bu mobil oyunda
  • Miraculous APK

    Miraculous APK, Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi resmi mobil oyunudur. Süper kahraman koşu oyunu süper eğlenceli oynanışa sahip.
  • Marvel Şampiyonlar Turnuvası APK

    Marvel Şampiyonlar Turnuvası APK, süper kahramanların destansı savaşına dahil eden aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.