Super Sticky Bros

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Super Sticky Bros, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Super Sticky Bros, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu engellerin yer aldığı oyunda yukarı doğru tırmanmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz etkileyici bir oyun olan Super Sticky Bros, mutlaka denemeniz gereken bir beceri oyunudur. Reflekslerinizi test edebileceğiniz oyunda dikkatli olmalı ve düşmanlardan kaçmalısınız. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunda bağımlılık yaşayabiliyor ve eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Harika mekaniklere sahip olan oyun benzerlerinden farklı olarak 3 boyutlu bir ortamda karşımıza çıkıyor. Zevkle oynayabileceğiniz bir oyun olarak nitelendirebileceğim Super Sticky Bros'u mutlaka denemelisiniz. Eğer platform oyunlarından zevk alıyorsanız bu oyunu sakın kaçırmayın.

Super Sticky Bros oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Super Sticky Bros

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
118 MB DOSYA BOYUTU

Super Sticky Bros, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Super Sticky Bros, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir platform oyunudur. Birbirinden zorlu engellerin ve bölümlerin yer aldığı oyunda yukarı tırmanarak puan kazanıyorsunuz.

Tırmanma oyunlarına yeni bir soluk katan Super Sticky Bros, 3 boyutlu kurgusu ve zevkli dinamikleriyle dikkatimizi çekiyor. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda bağımlılık yaşayabiliyor ve zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Farklı mekaniklerin de yer aldığı oyunda etkileyici bir atmosfer yer alıyor. Zevkle oynayabileceğiniz oyunda zorlu düşmanların üstesinden gelmeye ve puanlar kazanmaya çalışıyorsunuz. Benzerlerinden farklı olarak 3 boyutlu bir ortamda geçen oyunda arkadaşlarınızla birlikte de oynayabiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Eğer platform oyunlarından zevk alıyorsanız Super Sticky Bros oldukça hoşunuza gidebilir.

Super Sticky Bros oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sticky Orbit

    Sticky Orbit, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Sticky Block

    Eşsiz kurgusuyla dikkat çeken beceri oyunu
  • Super Cat Bros

    Super Cat Bros, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kedili platform oyunu.
  • Spin Bros

    Spin Bros, hem tek hem de iki kişilik oynanabilen eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Sticky Password

    Sticky Password uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletlerinizde şifrelerinizi kolayca yönetebilirsiniz.
  • Kardeş Payı Mucit Bros

    Kardeş Payı dizisini konu alan oyun ile dünyaya barış ve mutluluk getirecek icadın çalışması için çabalamanız gerekiyor.
  • Super Monster Mayhem

    Super Monster Mayhem, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Super QuickHook

    Super QuickHook heyecanlı ve sürükleyici bir beceri oyunudur